Οι υποψήφιοι με Ν. Τσιλιμίγκα και Μ. Ιακωβάκη στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Τα άτομα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Θεσσαλών Συμπολιτεία» για την Π.Ε. Τρικάλων είναι μία ομάδα ανθρώπων της εργασίας, της καθημερινής προσπ Τα άτομα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Θεσσαλών Συμπολιτεία» για την Π.Ε. Τρικάλων είναι μία ομάδα ανθρώπων της εργασίας, της καθημερινής προσπ Rating: 0

Οι υποψήφιοι με Ν. Τσιλιμίγκα και Μ. Ιακωβάκη στα Τρίκαλα

Οι υποψήφιοι με Ν. Τσιλιμίγκα και Μ. Ιακωβάκη στα Τρίκαλα

Τα άτομα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Θεσσαλών Συμπολιτεία» για την Π.Ε. Τρικάλων είναι μία ομάδα ανθρώπων της εργασίας, της καθημερινής προσπάθειας κοινωνικά καταξιωμένοι.

Είναι πολίτες αυτής της χώρας που καθημερινά προσπαθούμε και κάθε μέρα κρινόμαστε από την κοινωνία.

Αποφάσισαν να συμμετάσχουν ενεργά στο πολιτικό γίγνεσθαι για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την επαγγελματική τους εμπειρία να την αξιοποιήσουν για την χάραξη πολιτικής στην κατεύθυνση της ανάπτυξης, της δημιουργίας και της κοινωνικής προσφοράς.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Θεσσαλών Συμπολιτεία» για την Π.Ε. Τρικάλων απαρτίζεται από τους:

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης

ΜΑΚΗΣ ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ του Αθανασίου. Γεωπόνος. Πτυχιούχος Γεωπονικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης, Σύμβουλος επιχειρήσεων, Διοίκηση επιχειρήσεων, Μελέτες ιδιωτικών και Δημοσίων έργων, Συστήματα διαχείρισης ποιότητας, Προγράμματα ανάπτυξης αγροτικού χώρου, Κατάρτιση και Εκπαίδευση

Διευθυντής Εκκοκκιστηρίου Βάμβακος. Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελματιών Γεωπόνων, μέλος της Γενικής Συνέλευσης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Προϋπηρεσία, στον ΕΛΓΑ ως Γεωπόνος Εκτιμητής, στην Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης N. Φωκίδας ως Τομεάρχης Δακοκτονίας, στην Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης N. Ημαθίας ως Ποιοτικός Ελεγκτής, στην Ένωση Αγροτικών Συν/σμών Τρικάλων ως Προϊστάμενος Βιομηχανικού Συγκροτήματος.

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

 1. 1.   ΔΕΛΙΤΖΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου. Υπάλληλος Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Κατάγεται από την Αγναντιά Καλαμπάκας. Διετέλεσε, Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος κοινωφελούς επιχείρησης στο Δήμο Χασίων.
 2. 2.   ΚΑΚΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Αθανασίου. Δάσκαλος. Κατάγεται από τα Τρίκαλα και Διαμένει στα Τρίκαλα.
 3. 3.   ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Χρήστου. Καθηγητής. Πτυχιούχος Γεωλογίας της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Α.Π.Θ. Διδάσκει στο 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων και διαμένει στην Καλαμπάκα Τρικάλων.
 4. 4.   ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ξενοφώντα. Ελεύθερος επαγγελματίας. Κατάγεται από την Αγρελιά Τρικάλων. Είναι πολύτεκνος, πατέρας τεσσάρων παιδιών εκ των οποίων ο Ξενοφών και ο Γιώργος έχουν διακριθεί ως Ολυμπιονίκες στην Ελληνορωμαϊκή πάλη.
 5. 5.   ΜΑΝΤΑΛΙΑΣ ΒΑΙΟΣ του Ηλία. Έμπορος με ατομική επιχείρηση στην Αγία Μονή Τρικάλων. Κατάγεται από το Πολυνέρι Τρικάλων και διαμένει στα Τρίκαλα.
 6. 6.   ΜΠΟΥΛΟΓΕΩΡΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Αθανασίου. Γεωπόνος. Πτυχιούχος τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατάγεται από τον Πυργετό Τρικάλων.
 7. 7.   ΝΤΑΛΑΜΠΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Δημητρίου. Κτηνοτρόφος. Πρόεδρος Συλλόγου Κτηνοτρόφων Καλαμπάκας. Κατάγεται από την Γλυκομηλιά Καλαμπάκας.
 8. 8.   ΝΤΕΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Ευθυμίου. Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός με ειδίκευση στην Φωτογραμμετρία. Ελεύθερος Επαγγελματίας στα Τρίκαλα. Από το 2010 έως και σήμερα είναι μέλος της Διοικούσας επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.
 9. 9.   ΝΤΟΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου. Βοηθός Νοσηλευτή στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Κατάγεται από το Ροπωτό Τρικάλων. Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων Γ.Ν. Τρικάλων και Κέντρων Υγείας. Μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Ελλάδας.
 10. 10. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Γεωργίου. Αγρότης. Κατάγεται από το Ζάρκο Τρικάλων.
 11. 11. ΠΑΝΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αχιλλέα. Πολιτικός Μηχανικός, Ελεύθερος Επαγγελματίας. Διαμένει στην Πύλη Τρικάλων.
 12. 12. ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΡΟΥΛΑ) του Κων/νου. Ελεύθερη επαγγελματίας. Πτυχιούχος Τεχνολόγος Γεωπονίας. Διαμένει στο Φλαμούλι Τρικάλων.
 13. 13. ΤΣΟΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΒΟΥΛΑ) του Θεμιστοκλή. Γεωπόνος, Πτυχιούχος τμήματος Γεωπονίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Μεταπτυχιακό στην Διασφάλιση Ποιότητας Τροφίμων. Κατάγεται από τον Πλάτανο Τρικάλων.
 14. 14. ΧΑΧΑΜΗΣ ΘΩΜΑΣ του Κοσμά. Υπάλληλος ΟΣΕ. Πρόεδρος ΕΛΟΚ. Συνδικαλιστής, πρώην μέλος της Διοίκησης Γ.Σ.Ε.Ε., πρώην μέλος της Διοίκησης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, πρώην εκλέκτορας Ευρωπαϊκών συνδικάτων. Διαμένει στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων.

  tsilimigas1

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή