Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για την ΠΕ Τρικάλων Reviewed by Momizat on .   Οι άνθρωποι  που στελεχώνουν το  ψηφοδέλτιο  της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων είναι γνωστοί για την αδιάκοπη δράση   και τον πρω   Οι άνθρωποι  που στελεχώνουν το  ψηφοδέλτιο  της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων είναι γνωστοί για την αδιάκοπη δράση   και τον πρω Rating: 0

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για την ΠΕ Τρικάλων

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για την ΠΕ Τρικάλων

 

Οι άνθρωποι  που στελεχώνουν το  ψηφοδέλτιο  της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων είναι γνωστοί για την αδιάκοπη δράση   και τον πρωταγωνιστικό τους  ρόλο  στην οργάνωση της πάλης του λαού της περιοχής μας. Για την υπεράσπιση των κατακτήσεών του , για την αντιμετώπιση  μικρών  και μεγάλων  προβλημάτων της καθημερινότητας, για την ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας από τη βάρβαρη επίθεση που δέχεται.

Η δράση και οι πράξεις τους  αποτελούν εγγύηση ότι και στη συνέχεια θα κοντράρουν αυτήν την πολιτική,  ότι δεν μπορούν να τους βάλουν “στο χέρι”.  Θα συνεχίσουν να διεκδικούν με όλες τους τις δυνάμεις ανάσες επιβίωσης για τη λαϊκή οικογένεια, προκειμένου να σταθεί όρθια και να τους αντιπαλέψουμε μαζί

Ο λαός της περιοχής μας μπορεί και πρέπει να αξιοποιήσει την πείρα του και να ξεχωρίσει τους φίλους από τους αντιπάλους του. Να κρίνει αυστηρά και να καταδικάσει όσους του λένε μεγάλα λόγια, αλλά στην πράξη υπηρετούν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και την πολιτική της ΕΕ.

Να συμπαραταχθεί με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, που σταθερά και αταλάντευτα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό και μισόλογα, στάθηκε στο πλευρό του.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφερειακή ενότητα Τρικάλων , με επικεφαλής υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Βαγγέλη Μπούτα είναι οι εξής:

 

Μπακάση Βάσω , υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Είναι Νοσηλεύτρια και εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων,  μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία  (ΠΟΕΔΗΝ), μέλος του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας και  του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων(μέλος της Ο.Γ.Ε.), μέλος της Γραμματείας Ν. Τρικάλων του Π.Α.ΜΕ

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι:

1) Δημουλάς Βαγγέλης του Σωτηρίου

Ιδιωτικός Υπάλληλος, Γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων , μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου  Τρικάλων, μέλος της γραμματείας Ν. Τρικάλων του Π.Α.ΜΕ.

2) Θώμος  Βασίλης  του Γεωργίου

Βιοτέχνης-ξυλουργός, Πρόεδρος της Ένωσης Εμποροβιοτεχνών Καλαμπάκας.

3) Καλύβας Βαγγέλης του Γεωργίου

Ηλεκτρολόγος, μέλος του Δ.Σ. Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων

4) Καπέτη Γεωργία του Παντελή

Εκπαιδευτικός, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,   μέλος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας(ΟΙΕΛΕ).

Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.

 

5) Κατσίβελος Γιώργος του Δημήτριου

Οικονομολόγος-Λογιστής, Πρόεδρος του Σωματείου Λογιστών και Βοηθών Λογιστών Ν. Τρικάλων & μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών.

6) Λιάτος Αχιλλέας του Ευαγγέλου

Τελειόφοιτος του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου  Πανεπιστημίου Θράκης, αυτοαπασχολούμενος, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

 

7) Μπαντέκας Βασίλης του Ευαγγέλου

Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός. Κατά τη διάρκεια της θητείας του διατέλεσε  μέλος, γραμματέας , αντιπρόεδρος και πρόεδρος στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Τρικάλων .

 

8) Πετράκη Ειρήνη του Αντωνίου

Αρχιτέκτονας Μηχανικός – εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας. Πρόεδρος του Δ. Σ. του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας-Ο.Γ.Ε.) &  Γραμματέας της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων (μέλος της  Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη-ΕΕΔΥΕ),

 

9) Σωτηρόπουλος Σωτήρης του Κωνσταντίνου

Τεχνολόγος Ακτινολόγος, συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ  στο δημόσιο.

10) Τάσιος Βάιος του Κωνσταντίνου

Ειδικευόμενος Γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

11) Τρίχα-Τζίκα Ελένη του Νικολάου

Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών  και Δημόσιας Διοίκησης  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Τρικκαίων.

12) Τσιάμης Θανάσης του Αποστόλου

Οικονομολόγος-Λογιστής. Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λογιστών-Φοροτεχνικών Τρικάλων και επικεφαλής  της γραμματείας της Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. στα Τρίκαλα.

13) Τσιοτινός Σπύρος του Ιωάννη

Αγρότης. Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος της κοινότητας  Ζάρκου Τρικάλων, δημοτικός Σύμβουλος Φαρκαδόνας, & Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η Άνοιξη».

14) Τσούβα Κωνσταντινιά (Ντίνα) του Ιωάννη

Εκπαιδευτικός -Φιλόλογος, διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας & Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων(μέλος της Ο.Γ.Ε.)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή