Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στους Δήμους των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Οι υποψήφιοι Δήμος Τρικκαίων Καϊκης Γιώργος, 56 χρονών, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη δημόσια εκπαίδευση. Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων της Λαϊκής Συσπείρωσης από Οι υποψήφιοι Δήμος Τρικκαίων Καϊκης Γιώργος, 56 χρονών, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη δημόσια εκπαίδευση. Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων της Λαϊκής Συσπείρωσης από Rating: 0

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στους Δήμους των Τρικάλων

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στους Δήμους των Τρικάλων

Οι υποψήφιοι

Δήμος Τρικκαίων

Καϊκης Γιώργος, 56 χρονών, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη δημόσια εκπαίδευση. Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων της Λαϊκής Συσπείρωσης από το 2002 και υποψήφιος Δήμαρχος από το 2006. Υπήρξε βαλκανιονίκης στίβου στα 200 μέτρα και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας και του Τ.Γ Τρικάλων του ΚΚΕ.

Δήμος Μετεώρων

Χατζιάρας Γιώργος, 61 χρόνων, αυτοαπασχολούμενος. Δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο κίνημα των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ. Είναι πρόεδρος του Σωματείου ΕΒΕ Καλαμπάκας και παλιότερα είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων.

Δήμος Πύλης

Καλύβας Βάιος, 45 χρονών, Πτυχιούχος Επαγγελματίας Μηχανικός Αυτοκινήτων. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Γόμφων και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης το 2014. Είναι μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Ν. Τρικάλων και μέλος της Γραμματείας Τρικάλων της ΠΑΣΕΒΕ. Διετέλεσε παλιότερα μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

Δήμος Φαρκαδόνας

Στεργίου Ευαγγελία, 48 χρονών, Ειδική παιδαγωγός. Υποψήφια Δήμαρχος Φαρκαδόνας και το 2010 με την Λαϊκή Συσπείρωση και δημοτική σύμβουλος ως το 2014. Δραστηριοποιείται στον σύλλογο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων και στην Πρωτοβουλία Αναπληρωτών. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Αφήστε το σχόλιο σας