Οι υπ. αντιπεριφερειάρχες Αγοραστού σε Λάρισα – Μαγνησία Reviewed by Momizat on . Σήμερα θα λυθεί ο γρίφος του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Λάρισας με τον Κ. Αγοραστό. Μετά την πορεία της κας Καραλαριώτου προς τον Δήμο Λαρισαίων, υπήρχε, όπως Σήμερα θα λυθεί ο γρίφος του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Λάρισας με τον Κ. Αγοραστό. Μετά την πορεία της κας Καραλαριώτου προς τον Δήμο Λαρισαίων, υπήρχε, όπως Rating: 0

Οι υπ. αντιπεριφερειάρχες Αγοραστού σε Λάρισα – Μαγνησία

Οι υπ. αντιπεριφερειάρχες Αγοραστού σε Λάρισα – Μαγνησία

Σήμερα θα λυθεί ο γρίφος του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Λάρισας με τον Κ. Αγοραστό. Μετά την πορεία της κας Καραλαριώτου προς τον Δήμο Λαρισαίων, υπήρχε, όπως γράφαμε εδώ, ένα ζήτημα. Ποιος θα βρεθεί να την αντικαταστήσει. Η λύση βρέθηκε και ακούει στο όνομα Δημήτρης Παπαδημόπουλος. Δικηγόρος, ο οποίος είχε πολιτευτεί με τη ΝΔ και “κέρδισε” τον Χρ. Καλομπάτσιο στην κούρσα.
Αντιθέτως, στη Μαγνησία, το φαβορί θα πάρε επισήμως το χρίσμα. Ο λόγος για τη νυν αντιπεριφεριάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία, ήδη μέσα σε λίγο διάστημα, έχει αναδείξει πτυχές του έργου της και σήεμρα, ο κ. Αγοραστός θα την ανακοινώσει και επισήμως ως υποήφια αντιπεριφερειάρχη.

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας