Οι φορτηγατζήδες ξεσήκωσαν τα Τρίκαλα, για να αφυπνισθεί η κυβέρνηση Reviewed by Momizat on . Την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας, ζητούν οι  μεταφορείς, προκειμένου να παταχθεί η παράνομη μεταφορά που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα αλλοιώνοντας και τους πλέον Την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας, ζητούν οι  μεταφορείς, προκειμένου να παταχθεί η παράνομη μεταφορά που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα αλλοιώνοντας και τους πλέον Rating: 0

Οι φορτηγατζήδες ξεσήκωσαν τα Τρίκαλα, για να αφυπνισθεί η κυβέρνηση

Οι φορτηγατζήδες ξεσήκωσαν τα Τρίκαλα, για να αφυπνισθεί η κυβέρνηση

Την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας, ζητούν οι  μεταφορείς, προκειμένου να παταχθεί η παράνομη μεταφορά που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα αλλοιώνοντας και τους πλέον στοιχειώδεις κανόνες υγιούς ανταγωνισμού.

Με τη σημερινή τους κινητοποίηση στα Τρίκαλα έστειλαν ένα σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση, ζητώντας να πράξει και μάλιστα άμεσα, τα αυτονόητα. Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσιας Χρήσεως κ. Βασίλης Τζιμοράγκας οι μεταφορείς «δεν ζητούν κάποιου είδους προνομιακής μεταχείρισης, αλλά απαιτούν την πιστή εφαρμογή των νόμων που έχουν θεσπιστεί από το Ελληνικό κράτος και εφαρμόζονται σε όλη την ΕΕ».

Στην αντίθετη περίπτωση, όπως τόνισαν όλοι οι συμμετέχοντες, είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά προκειμένου να προστατεύσουν την εργασία τους και την ίδια τους την επιβίωση.
fort3 fort1 fort2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή