"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Οι 300 του Σακκά και οι 300 του Λεωνίδα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ω ξείν αγγέλειν Λακεδαιμονίοις, ότι τήδε κείμεθα…….

Η προσπάθεια κάποιων να προσομοιάσουν τους 300 του Σακκά με τους 300 του Λεωνίδα ,μάλλον δεν λαμβάνει υπ´υπόψιν της κάποια ιδιαίτερα, αλλά όχι και προφανή, δεδομένα.

H πληθώρα υποψηφίων ,που πολλοί από αυτούς δεν θα ξεπεράσουν, τον μονοψήφιο αριθμό σε σταυρούς προτίμησης, είναι αποτέλεσμα του ακραία ψηφοθηρικού (όχι όμως κατ´ανάγκη και ψηφοσυλλεκτικού) νομικού κατασκευάσματος-Βορίδη, Παπαστεργίου-και του καταναγκασμού των μηχανισμών της εξουσίας (πολιτικής και χρήματος).

Δεν είναι αποτέλεσμα πηγαίας έφεσης, ενασχόλησης μέ τα κοινά.

Την τραγικότητα της κατάστασης, με κάποια πολιτική αφέλεια, ομολόγησε ο ίδιος ο υπ.Δήμαρχος, κ.Σακκάς, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη(ράδιο λέσχη 976) λέγοντας τα εξής:

ο κ. Μητσιούλης, οκ.Ζαϊράκης και ο κ. Μπετσιμέας(τώρα ποιοί είμαστε εμείς, ποιοί είναι οι άλλοι και ποιοι οι Λακεδαιμόνιοι!!, ας τα βρούν μεταξύ τους ) εντάχθηκαν και έγιναν αποδεκτοί στην Επαννεκίνηση 3,ως ψηφοκουβαλητές, κι όχι ως φορείς κάποιων προτάσεων για τα δημοτικά μας πράγματα!!.

Ομολογία shock!!. Η απαξίωση αυταπόδεικτη.

Τέλος υπενθυμίζω και το ιστορικό δεδομένο και καλό είναι να αποφεύγονται έωλες ταυτοσημίες.

Ότι παρά τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση των 300 του Λεωνίδα ,ο Ξέρξης πέρασε.
                                                ο κοντός ψάλτης

ΥΓ.και κοντός και γκρινιάρης.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Λεωνίδας δεν είχε μόνον τους τριακόσιους.
    Αλλά πέρα από αυτό, ετούτος ο δοτός με τους υποτακτικούς μας υπενθυμίζει ότι, μάζευε και ας είναι και…ρόγες.

  2. Τι και αν ο Μενέλαος(Σακκάς ) έβαλε την στολή του Έκτορα(Παπαστεργίου), δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ικανός να τα βάλει με τα προβλήματα του Δήμου Τρικκαίων..ο Σακκάς είναι ελλειμματική προσωπικότητα σε ικανότητες,σε ενσυναίσθηση,σε ιδέες,σε κοινωνικό και πολιτικό εκτόπισμα και φυσικά έχει “καβούρια ” στην τσέπη.. φάτε στην μάπα αφελείς Τρικαλινοί αυτόν που σας επέβαλε ο Παπαστεργίου..

  3. Ε!όχι και Λεωνίδας ο Σακκάς..πιο πολύ ως Εφιάλτη θα πρέπει να τον δούμε…Μια και όπως ο ” πατερούλης του” ο Παπαστεργίου, έτσι και ο Σακκάς ,έχουν προδώσει τις ελπίδες των Τρικαλινών πολιτών για μια ανθρώπινη, όμορφη και όχι βομβαρδισμένη πόλη ..

  4. Νταξει παντως οποιος πιστευει οτι θα μας σωσει ο ηλιαδης και θα τελειωσει τα εργα ειναι βαθεια γελασμενος… με ηλιαδη βλεπω να σκαβουν οι μπουλντοζες για να βρουν ουισκι!

  5. Κακός ο παραλληλισμός του , ντροπή και για τους πολιτικούς γυρολόγους που αναφέρετε στο άρθρο , καμια πολιτική επάρκεια και πολιτικό εκτόπισμα.Δεν πείθουν , η πολη χρειάζεται ποιοτικά και οχι ποσοτικά ερείσματα .

  6. Οι υποψήφιοι είναι 301, γιατί είναι 300 έτοιμοι για όλα για τον συνδυασμό και ο ένας (1) είναι ο Εφιάλτης…κάνετε λίγο υπομονή και θα δείτε ποιος είναι..Αν και για όσους ξέρουν από ανθρωπογεωγραφία είναι εύκολο να τον βρούνε..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης