Οι 6 νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες – O Βασίλης Αναγνωστόπουλος στα Τρίκαλα αναλαμβάνει τον τομέα της Υγείας Reviewed by Momizat on . Τους 6 νέους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, χωρίς εκπλήξεις και προτιμώντας παλιούς συμβούλους (με θητεία και στην προηγούμενη διοίκηση) ανακοίνωσε  ο περιφερει Τους 6 νέους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, χωρίς εκπλήξεις και προτιμώντας παλιούς συμβούλους (με θητεία και στην προηγούμενη διοίκηση) ανακοίνωσε  ο περιφερει Rating: 0

Οι 6 νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες – O Βασίλης Αναγνωστόπουλος στα Τρίκαλα αναλαμβάνει τον τομέα της Υγείας

Οι 6 νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες – O Βασίλης Αναγνωστόπουλος στα Τρίκαλα αναλαμβάνει τον τομέα της Υγείας

Τους 6 νέους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, χωρίς εκπλήξεις και προτιμώντας παλιούς συμβούλους (με θητεία και στην προηγούμενη διοίκηση) ανακοίνωσε  ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, δίνοντας τέλος στη δίμηνη περίπου αγωνία των συμβούλων της ομάδας του και κυρίως στους υποψήφιους μνηστήρες.

Ευχαριστήριο του Βασίλη Αναγνωστόπουλου

Ο πρώτος σε σταυρούς περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Αναγνωστόπουλος στα Τρίκαλα αναλαμβάνει τον τομέα της Υγείας ενώ στην Καρδίτσα, ο Κώστας Νούσιος το Περιβάλλον και τα Ευρωπαικά Προγράμματα. –

Στο νομό Λάρισας, αντικαθιστώντας τους κ.κ. Μαρία Μαμάρα, Κώστα Δεσπόπουλο, με διαφορετικές όμως αρμοδιότητες ορίστηκαν οι κ.κ. Χρήστος Καλομπάτσιος και Θανάσης Παιδής.

Η αρμοδιότητα του πρώτου είναι το προσφυγικό, η Κοινωνική Μέριμνα και ο Τομέας της Διοίκησης, ενώ ο δεύτερος αναλαμβάνει τον τομέα του τουρισμού.  

Δύο αντιπεριφερειάρχες και στη Μαγνησία, ο γεωπόνος Θανάσης Χατζόπουλος αναλαμβάνει τον Πρωτογενή Τομέα και ο κ. Κίτσιος την Απασχόληση. 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή