Οι Frantic Five στην “Κεντρική Πλατεία” Reviewed by Momizat on . Οι Frantic Five σχηματίστηκαν τον Ιούνιο του 1994 στη Θεσσαλονίκη και δεν έχουν αρνηθεί ποτέ την εμμονή τους με τον ήχο της garage punk μουσικής απ’ τα μέσα της Οι Frantic Five σχηματίστηκαν τον Ιούνιο του 1994 στη Θεσσαλονίκη και δεν έχουν αρνηθεί ποτέ την εμμονή τους με τον ήχο της garage punk μουσικής απ’ τα μέσα της Rating: 0

Οι Frantic Five στην “Κεντρική Πλατεία”

Οι Frantic Five στην “Κεντρική Πλατεία”

frantic_fiveΟι Frantic Five σχηματίστηκαν τον Ιούνιο του 1994 στη Θεσσαλονίκη και δεν έχουν αρνηθεί ποτέ την εμμονή τους με τον ήχο της garage punk μουσικής απ’ τα μέσα της δεκαετίας του 60, της RnB και της euro beat. Η ραχοκοκαλιά του ήχου τους αποτελείται από ένα εκρηκτικό μείγμα από farfisa και fuzz και καταφέρνουν να κινούνται ομαλά ανάμεσα στη garage punk, groovy ρυθμούς και μελωδικούς λυπητερούς ήχους.

Το συγκρότημα έχει πολλές κυκλοφορίες σε διάφορες εταιρίες από όλο τον κόσμο (Ελλάδα, Αυστραλία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία) και έχει πάρει μέρος σε πολυάριθμες συλλογές.

Οι Frantic Five έχουν ανεβεί στη σκηνή αμέτρητες φορές και έχουν κάνει περιοδεία έξω από τα σύνορα της Ελλάδας σε χώρες όπως στη Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Τουρκία από το 2003.

Οι Frantics είχαν την τιμή να ανοίξουν τις συναυλίες  για συγκροτήματα όπως τους Sonics (2009), τους Fuzztones (2001,2003), τους ? and The Mysterians (1999), τους Sky Saxon and The Seeds (2006), τους Fleshtones (2006), τους Sick Rose (2006) και άλλους, και έχουν επίσης μοιραστεί την σκηνή με όλα τα ελληνικά συγκροτήματα rock n’ roll.

Alex o Right: Φωνή
Cartain K: Κιθάρα – Φωνή
Μανόλης Χατζηδάκης: Μπάσο – Φωνή
Dr. Organ: Αρμόνιο – Φωνή
Άλεξ Κλιμεντόπουλος: Τύμπανα
ΕΝΑΡΞΗ 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ
http://www.youtube.com/watch?v=IjWb4el1xrI
http://www.youtube.com/watch?v=JJwp3ZXWDTM

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή