Οι SOBER on tuxedos στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ! Reviewed by Momizat on . Η αντίστροφη μέτρηση για το 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή φθάνει στο τέλος της. Λίγες μέρες μείνανε μέχρι την έναρξη των κεντρικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στα Τρίκαλ Η αντίστροφη μέτρηση για το 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή φθάνει στο τέλος της. Λίγες μέρες μείνανε μέχρι την έναρξη των κεντρικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στα Τρίκαλ Rating: 0

Οι SOBER on tuxedos στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ!

Οι SOBER on tuxedos στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ!

Η αντίστροφη μέτρηση για το 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή φθάνει στο τέλος της. Λίγες μέρες μείνανε μέχρι την έναρξη των κεντρικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στα Τρίκαλα.
Στην κορύφωση των εκδηλώσεων το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στο Μύλο Ματσόπουλου στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ θα βρίσκονται οι SOBER on tuxedos!
Οι  SOBER είναι ένα συγκρότημα της  hard rock/metal-stoner σκηνής αναγνωρίσιμο και πολύ αγαπητό στη νεολαία που έρχεται για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ μας και το κοσμούν με την παρουσία τους. Αποτελούνται από τον Στέλιο Μαγαλιό στα φωνητικά, το Χρήστο Κιτσαντά στην κιθάρα, τον Κώστα Μαζιώτη στο μπάσο και τον Κώστα Χατζή στα ντραμς.
Έλα μαζί μας στον αγώνα για να κερδίσουμε τη ζωή που μας στερούν!
Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή