Οι TRI-COOL-ORE LIVE στην “Κ. Πλατεία” Reviewed by Momizat on . Από την μακρινή Κύπρο στην πόλη των Τρικάλων. Η μουσική σκηνή της κεντρικής πλατείας παρουσιάζει στην πόλη μας τους TRI-COOL- ORE για μια μοναδική συναυλία!!! T Από την μακρινή Κύπρο στην πόλη των Τρικάλων. Η μουσική σκηνή της κεντρικής πλατείας παρουσιάζει στην πόλη μας τους TRI-COOL- ORE για μια μοναδική συναυλία!!! T Rating: 0

Οι TRI-COOL-ORE LIVE στην “Κ. Πλατεία”

Οι TRI-COOL-ORE LIVE στην “Κ. Πλατεία”

tricooloreΑπό την μακρινή Κύπρο στην πόλη των Τρικάλων. Η μουσική σκηνή της κεντρικής πλατείας παρουσιάζει στην πόλη μας τους TRI-COOL- ORE για μια μοναδική συναυλία!!!

TRI-COOL- ORE
WORLD JAZZ FUSION & GROOVY TRIO

Μέσα από τον παγκόσμιο χαρακτήρα της τζαζ, από την αφρικάνικη «ψυχή» της νέας Ορλεάνης και τους ευρωπαϊκούς πειραματισμούς, ως τα μακάμια της ανατολής, ενσωματώνεται η ελληνική έκφραση και η παράδοση δημιουργώντας ένα μοναδικό εκρηκτικό ρυθμικό αποτέλεσμα και μια πανδαισία χρωμάτων και αποχρώσεων. Οι- ¶γγελος Δούκας στο πιάνο keys, Βασίλης Βασιλείου στα ντραμς- κρουστά και Νίκος Δούκας στο ηλεκτρικό μπάσο- λούπες, συναντιούνται για να δημιουργήσουν τους TRI-COOL-ORE. Μακριά από μουσικές ταμπέλες και μουσικά στερεότυπα και μέσα από ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια, οι τρεις πολύ καλοί φίλοι έχοντας ως βάση τη Λευκωσία, κολλημένοι με το «μικρόβιο» της μουσικής, τα «χώνουν» επί σκηνής μέσα από ιδιαίτερες ρυθμικές φόρμες και με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού δημιουργούν μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν αδιάφορο όποιες και εάν είναι οι μουσικές του προτιμήσεις.
Τρίκαλα, Πέμπτη 22 Μαΐου, 21:30, Μουσική σκηνή Κεντρική Πλατεία, Είσοδος 6€, πληροφορίες 6977580754.

 


Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή