Ολα καλά, όλα ανθηρά Reviewed by Momizat on . Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου. Ισως επειδή έρχονται εκλογές; Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου. Ισως επειδή έρχονται εκλογές; Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Rating: 0

Ολα καλά, όλα ανθηρά

Ολα καλά, όλα ανθηρά

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου. Ισως επειδή έρχονται εκλογές;

Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλο είχε την Τετάρτη ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας.

Οι δυο άντρες συζήτησαν για την γενικότερη πολιτική κατάσταση και να νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στις σκληρές διαπραγματεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης με τη Τρόικα.

Επιβεβαιώνοντας ότι οι επόμενοι μήνες είναι εξαιρετικά κρίσιμοι για την πορεία της χώρας και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για έξοδο από την κρίση, συμφώνησαν ότι θα πρέπει να πέσει το βάρος στην πραγματική οικονομία ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης και να δοθεί μια νέα προοπτική στο κόσμο.

Οι κ.κ. Αβραμόπουλος και Σκρέκας συμφώνησαν επίσης πως θα πρέπει να ασκηθεί μια πιο δίκαιη πολιτική απέναντι στους κοινωνικά ασθενέστερους οι οποίοι σήκωσαν και το μεγάλο βάρος της κρίσης τη τελευταία πενταετία στη χώρα μας. Είναι κοινή η διαπίστωση των δυο πως ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και η Κυβέρνηση προς αυτή τη κατεύθυνση κινούνται.

Τέλος, όσον αφορά τη κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διαβεβαίωσε τον Τρικαλινό βουλευτή ότι είναι άριστη, εξοπλισμένες με οπλικά συστήματα τελευταίας γενιάς και τεχνολογίας. Ο κ. Αβραμόπουλος επαίνεσε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία παρά την άσχημη οικονομική συγκυρία και τις δυσκολίες που κατά καιρούς προκύπτουν, διατηρούν υψηλό το φρόνημα  του στρατεύματος, διασφαλίζοντας ότι η Ελλάδα παραμένει δύναμη σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

 

Αφήστε το σχόλιο σας