Ολική καταστροφή παραγωγής στο Γερακάρι Reviewed by Momizat on . Είναι δυνατόν, το χαλάζι να μοιάζει με… χιόνι; Στην περιοχή από το Γερακάρι μέχρι το Μαυρέλι, είναι… Δυστυχώς, η μεσημβρινή καταιγίδα της Κυριακής, το χαλάζι ήτ Είναι δυνατόν, το χαλάζι να μοιάζει με… χιόνι; Στην περιοχή από το Γερακάρι μέχρι το Μαυρέλι, είναι… Δυστυχώς, η μεσημβρινή καταιγίδα της Κυριακής, το χαλάζι ήτ Rating: 0

Ολική καταστροφή παραγωγής στο Γερακάρι

Ολική καταστροφή παραγωγής στο Γερακάρι

Είναι δυνατόν, το χαλάζι να μοιάζει με… χιόνι; Στην περιοχή από το Γερακάρι μέχρι το Μαυρέλι, είναι…
Δυστυχώς, η μεσημβρινή καταιγίδα της Κυριακής, το χαλάζι ήταν τόσο πυκνό, που κατόρθωσε να σκεπάσει περίπου 140 στρέμματα! Οι κάτοικοι και δη οι νέοι αγρότες, είναι ανάστατοι. Ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, για άλλη μια φορά πήγε στη περιοχή, δηλώνοντας συγκλονισμένος από την ολική καταστροφή στην (πατάτες και φασολάκια).
Επικοινώνησε, δε, ήδη με τον ΕΛΓΑ και από αύριο οι παραγωγοί θα μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις για αποζημίωση.
Η χθεσινή καταιγίδα και η βροχή που ακολούθησε, έφεραν πάλι φθινοπωρινές εικόνες στον νομό μας. Ειδικά εντός πόλης, η βροχή μετέτρεψε διάφορους δρόμους σε χειμάρρους. Το ίδιο συνέβη και σε χωριά του κάμπου, όπου δεν φαίνεται, όμως να δημιουργήθηκε πρόβλημα από το χαλάζι.
Πάντως, αυτές οι εικόνες του φθινοπώρου δεν θα σταματήσουν, αφού η μέχρι χθες πρόβλεψη, έκανε λόγο για ηλιοφάνεια εντός της εβδομάδας και για νέα αλλαγή του καιρού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή