Ολοι – ανεξαιρέτως – οι υγειονομικοί κατά του ν/σ για την ΠΦΥ Reviewed by Momizat on . Ολοι οι εργαζόμενοι σε δομές της Δημόσιας Υγείας και οι ιδιώτες γιατροί και οδοντίατροι, απεργούν την ερχόμενη Πέμπτη. Το βασικό τους αίτημα, η απόσυρση του νομ Ολοι οι εργαζόμενοι σε δομές της Δημόσιας Υγείας και οι ιδιώτες γιατροί και οδοντίατροι, απεργούν την ερχόμενη Πέμπτη. Το βασικό τους αίτημα, η απόσυρση του νομ Rating: 0

Ολοι – ανεξαιρέτως – οι υγειονομικοί κατά του ν/σ για την ΠΦΥ

Ολοι – ανεξαιρέτως – οι υγειονομικοί κατά του ν/σ για την ΠΦΥ

Ολοι οι εργαζόμενοι σε δομές της Δημόσιας Υγείας και οι ιδιώτες γιατροί και οδοντίατροι, απεργούν την ερχόμενη Πέμπτη. Το βασικό τους αίτημα, η απόσυρση του νομοσχεδίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Και ο υπουργός (και η κυβέρνηση) συνεχίζουν να πιστεύουν ότι κάνουν κάτι καλό…

Διαβάστε, τι ανακοινώθηκε από 6 πανελλήνιες Ομοσπονδίες και ένα σωματείο της… μισής Ελλάδας, της Αττικής:

«Χτες, μετά την ακρόαση των φορέων στη Βουλή σχετικά με το νομοσχέδιο που αφορά στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη, συναντήθηκαν όλοι οι υγειονομικοί φορείς της χώρας, προκειμένου να καθορίσουν τις ενέργειές τους το αμέσως προσεχές διάστημα.

Αποφασίστηκε ομόφωνα:

1.- Να προκηρυχτεί πανυγειονομική απεργία την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου που διαλύει την περίθαλψη και θα προκαλέσει απερίγραπτα δεινά στους ασθενείς.

2.- Τη μέρα της απεργίας να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στις 11πμ στο υπουργείο Υγείας και πορεία στη Βουλή.

3.- Μέχρι τη μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου να υπάρξουν επαφές τα σωματεία μέλη μας και με όλους τους κοινωνικούς φορείς της χώρας και να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε κάθε πόλη.

Το πανυγειονομικό μέτωπο θα συνεχίσει τη δράση του και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, ώστε μέσα στην τεράστια κρίση να προασπίσει την περίθαλψη του ελληνικού λαού».

Οι φορείς που συμμετείχαν στη συνάντηση

ΠΙΣ (Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος)

ΕΟΟ (Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία)
ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ)

ΠΟΕ-ΕΟΠΥΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ)

ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία)

ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας)

ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (Σύλλογος Επιστημονικού Υγειονομικου προσωπικού ΕΟΠΥΥ Αττικής)
*ΥΓ: Λέτε όλοι αυτοί να κάνουν τόσο λάθος;

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή