Ολοι (πήγαν και γλέντησαν) Μεγαλοχώρι Reviewed by Momizat on . Παρά το χιονόνερο και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ολοκληρώθηκε η διανομή της εντυπωσιακής Μεγαλοχωρίτικης παραδοσιακής φασολάδας και των σαρακοστιανών εδεσμάτ Παρά το χιονόνερο και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ολοκληρώθηκε η διανομή της εντυπωσιακής Μεγαλοχωρίτικης παραδοσιακής φασολάδας και των σαρακοστιανών εδεσμάτ Rating: 0

Ολοι (πήγαν και γλέντησαν) Μεγαλοχώρι

Ολοι (πήγαν και γλέντησαν) Μεγαλοχώρι

Παρά το χιονόνερο και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ολοκληρώθηκε η διανομή της εντυπωσιακής Μεγαλοχωρίτικης παραδοσιακής φασολάδας και των σαρακοστιανών εδεσμάτων, προσφορές των επαγγελματιών και κατοίκων του Μεγαλοχωρίου και της πόλης μας.
Πάνω από χίλιες μερίδες φαγητού μοιράστηκαν στους συνδημότες μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και συνέρευσαν από νωρίς για να γευτούν την παραδοσιακή φασολάδα αλλά και να καμαρώσουν τα παιδιά τους, τα οποία υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Γαλάνη Βασιλείου και Γκουγκαρά Λένας χόρεψαν το Αποκριάτικο γαϊτανάκι και άλλους χορούς ενταγμένους στο πνεύμα των ημερών. Ακολούθησε γλέντι στην κεντρική πλατεία του Μεγαλοχωρίου, στο οποίο συμμετείχαν οι συγχωριανοί μας αψηφώντας κυριολεκτικά την μηδενική θερμοκρασία γεμίζοντάς μας με συγκίνηση και χαρά.
Να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τους χορηγούς μας, οι οποίοι στις πολύ δύσκολες οικονομικά συγκυρίες στήριξαν την εκδήλωση κάνοντάς μας περήφανους για την αλληλοβοήθεια, η οποία είναι πιο σημαντική από την οικονομική επιφάνεια του καθενός μας. Στο τέλος μένει η αξιοπρέπεια, ο αλληλοσεβασμός και το κουράγιο να συνεχίσουμε τις κοινωνικές μας δράσεις.
(Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου)
meg45 meg1 meg2 meg3 meg4 meg5 meg6 meg7 meg8 meg9 meg10 meg11

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή