“Ολοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Σάββατο 23 Γενάρη 11.00π.μ. πλ. Ρήγα Φεραίου Reviewed by Momizat on . «Πάρτε πίσω το νόμο-λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!» Με αυτό το σύνθημα η Γραμματεία Ν «Πάρτε πίσω το νόμο-λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!» Με αυτό το σύνθημα η Γραμματεία Ν Rating: 0

“Ολοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Σάββατο 23 Γενάρη 11.00π.μ. πλ. Ρήγα Φεραίου

“Ολοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Σάββατο 23 Γενάρη 11.00π.μ. πλ. Ρήγα Φεραίου

«Πάρτε πίσω το νόμο-λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!»

Με αυτό το σύνθημα η Γραμματεία Ν. Τρικάλων το ΠΑΜΕ απευθύνεται στους εργάτες, εργάτριες, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους φτωχούς αγρότες στο Συλλαλητήριο που οργανώνει το Σάββατο 23 Γενάρη στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ.

Καλεί σε μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία στις 4 Φλεβάρη και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που θα γίνει στις 10.00 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων.
Σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε κλάδο! Στους χώρους νεολαίας, σε κάθε γειτονιά και συνοικία της πόλης μας.
Μαζί με την οργάνωση των μπλόκων και τον αγώνα των αγροτών, τις αγωνιστικές Ομοσπονδίες, τους Αγροτικούς Συλλόγους, στους γνώριμους δρόμους του αγώνα θα απαντήσουμε.
Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ 23 Γενάρη και στην απεργία στις 4 του Φλεβάρη ενόψει της κατάθεσης του Ασφαλιστικού από την κυβέρνηση.
Οργανώνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με στόχο: Να μην περάσει το νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα!
Χτυπούν ενιαία όλους τους εργαζόμενους, νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους, τη νεολαία! Πρόκειται για έγκλημα διάρκειας που θα αφήσει βαθιές πληγές στη ζωή της εργατικής-λαικής οικογένειας αν δεν αποκρουστεί.
Ενιαία κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ από τη σκοπιά των συμφερόντων του κεφαλαίου σφάζουν στο γόνατο την ασφάλιση μας.
Να δυναμώσουμε τους αγώνες μας. Να οργανωθούμε!
Να μην τους αφήσουμε να διαλύσουν τη ζωή μας!
Να δυναμώσουν οι αγώνες σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα.

ΟΛΟΙ στο Συλλαλητήριο Σάββατο 23 Γενάρη
ΟΛΟΙ στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία 4 Φλεβάρη

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή