Ολοκληρώθηκε ο Ε65 – Τα εγκαίνια θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας . Reviewed by Momizat on . Τα εγκαίνια θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας ο διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου για να συνδυαστεί η μετάβασή του στη Λάρισα για το Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για την Θ Τα εγκαίνια θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας ο διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου για να συνδυαστεί η μετάβασή του στη Λάρισα για το Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για την Θ Rating: 0

Ολοκληρώθηκε ο Ε65 – Τα εγκαίνια θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας .

Ολοκληρώθηκε ο Ε65 – Τα εγκαίνια θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας .

Ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες οι εργασίες στο τμήμα Ξυνιάδα – Τρίκαλα που είναι το πρώτο του αυτοκινητόδρομου Ε65 το οποίο θα δοθεί στην κυκλοφορία. Η ημερομηνία παράδοσης θα καθοριστεί σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο μεταφορών το οποίο σε από κοινού με τον παραχωρησιούχο, που είναι η “Κεντρική Οδός”, θα προετοιμάσουν και το τελετουργικό των εγκαινίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα εγκαίνια θα συνδυαστούν με το Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για την Θεσσαλία που θα πραγματοποιηθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου, στη Λάρισα.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του συνεδρίου θα αλλάξουν μόνο αν προκύψει ταξίδι του πρωθυπουργού στο εξωτερικό – και δη στις ΗΠΑ-, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε όλα τα αναπτυξιακά συνέδρια που προγραμματίζονται.

Έτσι, με αφορμή το συνέδριο, θα γίνουν και τα εγκαίνια του δρόμου αλλά με μεγάλη καθυστέρηση.

Η πρώτη ημερομηνία για τα εγκαίνια ήταν στα τέλη Μαρτίου. Μετά μας είπαν για το Πάσχα, ακολούθως για τον Ιούνιο, μετά για τα τέλη Αυγούστου και μετά για τέλος Σεπτεμβρίου που γίνεται πλέον 10 Οκτωβρίου.

alithianews.gr

 

Σχόλια (1)

  • ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΩΣ ΕΔΩ! ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΔΗΛΑΔΗ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ; ΑΣ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΩΣ ΤΩΡΑ! ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ ΤΗΝ ΔΩΣΑΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ!!!!!!!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή