Ολοκληρώθηκε πρόγραμμα του ΕΕΣ στον Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώθηκε, με επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Πύλης, την Τετάρτη 27/11 το πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Νοιάζομαι για την Υγεία μου», που υλοποίησε Ολοκληρώθηκε, με επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Πύλης, την Τετάρτη 27/11 το πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Νοιάζομαι για την Υγεία μου», που υλοποίησε Rating: 0

Ολοκληρώθηκε πρόγραμμα του ΕΕΣ στον Ν. Τρικάλων

Ολοκληρώθηκε πρόγραμμα του ΕΕΣ στον Ν. Τρικάλων

Ολοκληρώθηκε, με επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Πύλης, την Τετάρτη 27/11 το πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Νοιάζομαι για την Υγεία μου», που υλοποίησε για τρίτη συνεχή χρονιά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο Νομό μας. Κλιμάκιο, αποτελούμενο από παιδίατρο, οδοντίατρο, νοσηλεύτρια και εθελοντές του τμήματος, επισκέφτηκαν επίσης το Δημοτικό Σχολείο Μεγαλοχωρίου και  το 5ο Δημοτικό Καλαμπάκας την 14/11 & 20/11 αντίστοιχα, προκειμένου να εξετάσουν τα παιδιά και να γίνει έλεγχος βιβλιαρίων, οπτικής οξύτητας, σωματικής ανάπτυξης, κ.α.

Το πρόγραμμα είχε σαν στόχο την ευαισθητοποίηση, πρόληψη και προαγωγή της υγείας των παιδιών, καθώς και ενημέρωση των γονέων σε θέματα υγείας και την ενίσχυση υγιών προτύπων συμπεριφοράς.

Συνολικά για το 2013 από το πρόγραμμα επωφελήθηκαν 302 παιδιά.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή