"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό κατά μήκος του Αχελώου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με εκδήλωση – συζήτηση στην πλατεία της Μεσοχώρας και με μια διεθνιστική δράση στη στέψη του φράγματος ολοκληρώθηκε το τετραήμερο οδοιπορικό κατά μήκος του Αχελώου, που οργάνωσε το Δίκτυο «Μεσοχώρα – Αχελώος SOS», σε συνεργασία με το Σύλλογο Θεοδωριανιτών Άρτας «ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ» και την  Επιτροπή αγώνα Ι.Π. Μεσολογγίου κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο όρος Αράκυνθος.

Μια πρώτη εικόνα από τις δράσεις του οδοιπορικού μπορείτε να δείτε εδώ:
http://mesochora-acheloos-sos.blogspot.com/2021/08/blog-post.html

Πρόταση για συγκρότηση Πρωτοβουλίας με σκοπό την κατεδάφιση του φράγματος στη Μεσοχώρα

Την τελευταία μέρα του οδοιπορικού κατά μήκος του Αχελώου (5-8/8/2021) και στο πλαίσιο της εκδήλωσης – συζήτησης στην πλατεία της Μεσοχώρας, το Δίκτυο «Μεσοχώρα – Αχελώος SOS», έβαλε στο τραπέζι της δημόσιας συζήτησης την ιδέα να συγκροτηθεί πλατιά πρωτοβουλία για την κατεδάφιση του φράγματος στη Μεσοχώρα, σε συνεργασία με αντίστοιχα αντιφραγματικά κινήματα των Βαλκανίων και της Ευρώπης, ως μέσο
• οριστικής απαλλαγής της Μεσοχώρας από την πολύχρονη ομηρία και
• αποτροπής κάθε άλλης προσπάθειας κατασκευής νέων φραγμάτων στον Αχελώο και τα άλλα μεγάλα ποτάμια της χώρας

Καλούμε όσους/ες συμμερίζονται την ιδέα και το σκεπτικό της πρότασης να συνυπογράψουν το σχετικό κείμενο (επισυνάπτεται) και να ενημερώσουν στη διεύθυνση: removemesochoradam@gmail.com.

Το αν και με ποιο τρόπο θα συγκροτηθεί μια τέτοια πρωτοβουλία εναπόκειται στη συλλογική βούληση όσων συνυπογράψουν το κείμενο, που θα κληθούν να αποφασίσουν συλλογικά και με ισότιμο τρόπο, στο προσεχές διάστημα. Για το λόγο αυτό, είναι αναγκαίο να δίνονται ακριβή στοιχεία επικοινωνίας (κατά προτίμηση mail).  

Περισσότερα εδώ: http://mesochora-acheloos-sos.blogspot.com/2021/08/blog-post_10.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης