Ολοκληρώνεται ο έλεγχος σε 32 παιδικές χαρές Reviewed by Momizat on . Τάχιστα προχωρά τις διαδικασίες ελέγχου των παιδικών χαρών ο Δήμος Τρικκαίων, προκειμένου να εκκινήσει και τις διαδικασίες ανακατασκευής τους. Οι υπάλληλοι της Τάχιστα προχωρά τις διαδικασίες ελέγχου των παιδικών χαρών ο Δήμος Τρικκαίων, προκειμένου να εκκινήσει και τις διαδικασίες ανακατασκευής τους. Οι υπάλληλοι της Rating: 0

Ολοκληρώνεται ο έλεγχος σε 32 παιδικές χαρές

Ολοκληρώνεται ο έλεγχος σε 32 παιδικές χαρές

Τάχιστα προχωρά τις διαδικασίες ελέγχου των παιδικών χαρών ο Δήμος Τρικκαίων, προκειμένου να εκκινήσει και τις διαδικασίες ανακατασκευής τους. Οι υπάλληλοι της εταιρείας TUV HELLAS, η οποία μετά από διαγωνισμό ανέλαβε το έργο της πιστοποίησης των παιδικών χαρών, πραγματοποιούν ελέγχους σε 32 παιδικές χαρές, στην πόλη και τα χωριά.

Εμφάνιση paidiki.JPG

Συγκεκριμένα, προχωρούν στον έλεγχο όλων ανεξαιρέτως των παιχνιδιών που βρίσκονται εντός των παιδικών χαρών, βάσει των πολύ σαφών και πολύ συγκεκριμένων όρων και ορίων που έχουν θεσπιστεί από την ελληνική νομοθεσία. Δηλαδή, αποστάσεις από το έδαφος, αρμοί και συνδεσμολογία, σταθερότητα, προστατευτικό υλικό, ποιότητα κατασκευής, σταθερότητα κ.λπ.
Αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται την Πέμπτη και πολύ σύντομα, μέχρι τέλος του μήνα, θα αποσταλεί στον Δήμο Τρικκαίων η προβλεπόμενη τεχνική έκθεση με όλες τις παρατηρήσεις που διαπιστώθηκαν. Σημειώνεται ότι ήδη ο Δήμος Τρικκαίων έχει ήδη προχωρήσει σε αποκατάσταση ή επιδιόρθωση ζημιών σε διάφορα όργανα που βρίσκονται σε παιδικές χαρές.

 

Εμφάνιση paidiki1.JPG

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή