Ολοκληρώνονται ετος του έτους οι εργασίες Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, επισκέφθηκε τη διάβαση του ΟΣΕ στα Σαράγια, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Τάκη Παζαϊτη, προκειμένου να επι Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, επισκέφθηκε τη διάβαση του ΟΣΕ στα Σαράγια, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Τάκη Παζαϊτη, προκειμένου να επι Rating: 0

Ολοκληρώνονται ετος του έτους οι εργασίες

Ολοκληρώνονται ετος του έτους οι εργασίες

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, επισκέφθηκε τη διάβαση του ΟΣΕ στα Σαράγια, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Τάκη Παζαϊτη, προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών. Ο κ. Ταμήλος, ενημερώθηκε από τον εργολάβο του έργου για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών και όπως διαπίστωσε και ο ίδιος, οι εργασίες στη διάβαση Σαραγίων προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται η ολοκλήρωση τους μέχρι το τέλος του έτους, οπότε η διάβαση θα είναι πλέον έτοιμη να δοθεί σε λειτουργία.

Η διάβαση Σαραγίων είναι κομμάτι μιας εργολαβίας, η οποία έχει προϊστορία οκτώ (8) ετών και απασχόλησε την τοπική κοινωνία καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων με αλλεπάλληλες συνεδριάσεις. Η πρώτη ανάδοχος εταιρεία ανακηρύχθηκε έκπτωτος, το έργο επαναδημοπρατήθηκε και ολοκληρώνεται με μεγάλη καθυστέρηση.

Η ολοκλήρωση των εργασιών στη διάβαση Σαραγίων, θα συνδέσει οδικά τα δύο τμήματα της συνοικίας που βρίσκονται εκατέρωθεν της σιδηροδρομικής γραμμής και η εργολαβία περιλαμβάνει και διέλευση πεζών με σκάλα αλλά και δύο ασανσέρ για άτομα με κινητικές αναπηρίες. Με την ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου του έργου, οι δημότες θα έχουν πρόσβαση στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής μέσω σύγχρονης υπόγειας οδικής σύνδεσης αλλά και με διάβαση για τους πεζούς.

Απο το Πολιτικό Γραφείο

tamilos-ose2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή