Ολυμπιακός: Έτοιμος να «πιάσει» λιμάνι ο Παπασταθόπουλος! Reviewed by Momizat on . Ηappy end φαίνεται πως θα έχει το  «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος να είναι κοντά στο λιμάνι! Ο 3 Ηappy end φαίνεται πως θα έχει το  «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος να είναι κοντά στο λιμάνι! Ο 3 Rating: 0

Ολυμπιακός: Έτοιμος να «πιάσει» λιμάνι ο Παπασταθόπουλος!

Ολυμπιακός: Έτοιμος να «πιάσει» λιμάνι ο Παπασταθόπουλος!

Ηappy end φαίνεται πως θα έχει το  «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος να είναι κοντά στο λιμάνι!

Ο 32χρονος Έλληνας αμυντικός που αποχώρησε από την Άρσεναλ, αφού εδώ και καιρό δεν ήταν στα πλάνα του Αρτέτα, όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Sokratis από την στιγμή που αποχώρησε από το Λονδίνο και τους «κανονιέρηδες» είδε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να του… χτυπούν την πόρτα αλλά φαίνεται πως ο ίδιος επιλέγει τον Ολυμπιακό , με τον οποίο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Europa League. Αν τελικά οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στο λιμάνι αυτό θα σημαίνει πως άνοιξε για τα καλά και ο δρόμος για την πώληση του Σισέ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή