"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.2 C
Trikala

ΟΛΥΜΠΟΣ: “Προϊόντα της χρονιάς” το Παγωμένο Τσάι του βουνού και τα φυτικά επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα πιο καινοτόμα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εγχώριας αγοράς αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στην Τελετή Απονομής των βραβείων του διεθνώς αναγνωρισμένου και καταξιωμένου θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς».

Οι καταναλωτές επιβράβευσαν για μία ακόμη φορά την ασύγκριτη ποιότητακαι  καινοτομία της ΟΛΥΜΠΟΣ. Το παγωμένο τσάι του βουνού και τα φυτικά επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ αναδείχθηκαν στην κατηγορία τους«Προϊόντα της Χρονιάς 2020».

ΟΛΥΜΠΟΣ: "Προϊόντα της χρονιάς" το Παγωμένο Τσάι του βουνού και τα φυτικά επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

Το «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού.

Η εξαιρετική αυτή διάκριση προέκυψε μέσα από μία μεγάλη έρευνα αγοράς της IRI Ελλάς με αντιπροσωπευτικό κοινό 2.600 ατόμων σε όλη την Ελληνική επικράτεια με κριτήρια την καινοτομία, την προσέλκυση και την αγοραστική πρόθεση.

Το βραβείο, στα δύο καινοτόμα προϊόντα, ενισχύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της ΟΛΥΜΠΟΣ να συνεχίσει, να επιμένει, και να διαφοροποιείται προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή μοναδικά προϊόντα με πρώτες ύλες από την Ελληνική φύση.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης