ΟΛΥΜΠΟΣ – τα νέα, φυτικά, ροφήματα Reviewed by Momizat on . Η γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ πρωτοπορεί ξανά και τη φορά αυτή εισάγει στην αγορά τα φυτικά ροφήματα, πλούσια σε βιταμίνες και με λίγα λιπαρά. Πρόκειται για τα ρο Η γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ πρωτοπορεί ξανά και τη φορά αυτή εισάγει στην αγορά τα φυτικά ροφήματα, πλούσια σε βιταμίνες και με λίγα λιπαρά. Πρόκειται για τα ρο Rating: 0

ΟΛΥΜΠΟΣ – τα νέα, φυτικά, ροφήματα

ΟΛΥΜΠΟΣ – τα νέα, φυτικά, ροφήματα

Η γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ πρωτοπορεί ξανά και τη φορά αυτή εισάγει στην αγορά τα φυτικά ροφήματα, πλούσια σε βιταμίνες και με λίγα λιπαρά.

Πρόκειται για τα ροφήματα από αμύγδαλο, φιστίκι και καρύδι τα οποία ήδη τους τελευταίους μήνες κατακτούν ολοένα και μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά. Κατάλληλα για χορτοφάγους και για όσους δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα, τα νέα ροφήματα ΟΛΥΜΠΟΣ, κυριολεκτικά αλλάζουν τη ζωή μας.

Ας τα γνωρίσουμε:

Τα νέα Ροφήματα Αμυγδάλου ΟΛΥΜΠΟΣ (καρπός αμυγδάλου, με ζάχαρη και σοκολατούχο) έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπη, είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, ασβέστιο & βιταμίνες (Β & Ε). Ιδιαίτερα η βιταμίνη Ε είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη με αντιοξειδωτική δράση.

Το νέο Ρόφημα Φιστίκι ΟΛΥΜΠΟΣ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπη, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, ασβέστιο & βιταμίνες (Β & Ε). Ιδιαίτερα η βιταμίνη Ε είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη με αντιοξειδωτική δράση. Απολαύστε τη γεύση των ελαφρώς ψημένων φιστικιών και προσθέσετε στη διατροφή σας ένα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας ρόφημα, πάντα με την εγγύηση της ΟΛΥΜΠΟΣ!

Το νέο Ρόφημα Καρύδι ΟΛΥΜΠΟΣ είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, ασβέστιο, βιταμίνες (Β & Ε) και πολυακόρεστα λιπαρά. Είναι φυσική πηγή Ω-λιπαρών οξέων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή