Ομάδα γονεϊκής προετοιμασίας από τη ΧΕΝ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Η Ομάδα ΧΕΝ Τρικάλων ανακοινώνει την έναρξη της ομάδας "γονεϊκής προετοιμασίας". Οι συναντήσεις απευθύνονται  σε μέλλοντες γονείς για την ανάπτυξη δεσμών με το Η Ομάδα ΧΕΝ Τρικάλων ανακοινώνει την έναρξη της ομάδας "γονεϊκής προετοιμασίας". Οι συναντήσεις απευθύνονται  σε μέλλοντες γονείς για την ανάπτυξη δεσμών με το Rating: 0

Ομάδα γονεϊκής προετοιμασίας από τη ΧΕΝ Τρικάλων

Ομάδα γονεϊκής προετοιμασίας από τη ΧΕΝ Τρικάλων
Η Ομάδα ΧΕΝ Τρικάλων ανακοινώνει την έναρξη της ομάδας “γονεϊκής προετοιμασίας”. Οι συναντήσεις απευθύνονται  σε μέλλοντες γονείς για την ανάπτυξη δεσμών με το μωρό τους και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά τον ερχομό του.

Τα θέματα που απασχολούν τις συναντήσεις έχουν σχέση με το τοκετό, με τη σωστή έναρξη του θηλασμού αλλά και τη συνέχιση του καθώς και με την επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού αλλά και με το μωρό τους.
Υπεύθυνη προγράμματος: Καμπουρίδου Πασχαλίνα, Ανεξάρτητη Μαία για το Φυσικό Τοκετό – Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC
Πληροφορίες :στο τηλ. 2431027424,  Δευτέρα – Παρασκευή  5:30- 8:30 το απόγευμα καθώς και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο xen3kala@gmail.com.
Διεύθυνση: Ζάππα 9 και Κολοκοτρώνη γωνία.

Αφήστε το σχόλιο σας