Ομάδα Ecomobility : “να βελτιώσουμε την κινητικότητα στην πόλη μας “ Reviewed by Momizat on . Τη συνέχιση της περυσινής επιτυχημένης προσπάθειας για τη βελτίωση της κινητικότητας στην πόλη των Τρικάλων, ανέλαβε η ομάδα Ecomobility του 2ου Γυμνασίου Τρικά Τη συνέχιση της περυσινής επιτυχημένης προσπάθειας για τη βελτίωση της κινητικότητας στην πόλη των Τρικάλων, ανέλαβε η ομάδα Ecomobility του 2ου Γυμνασίου Τρικά Rating: 0

Ομάδα Ecomobility : “να βελτιώσουμε την κινητικότητα στην πόλη μας “

000000000000000000000000000000000
Τη συνέχιση της περυσινής επιτυχημένης προσπάθειας για τη βελτίωση της κινητικότητας στην πόλη των Τρικάλων, ανέλαβε η ομάδα Ecomobility του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων. Μετά την περυσινή πανελλήνια βράβευση, η φετινή ομάδα, με τη συνδρομή της καθηγήτριας κ. Εύης Αστρίτη, συνεχίζει τις δράσεις της. Αυτές, είχαν προσδιοριστεί σε προ μηνός συνάντηση στο Δημαρχείο Τρικκαίων, με τους αρμόδιους του προγράμματος για την Ελλάδα.
00000000000000000000000000000000000
Ετσι, το πρωί, οι μαθητές και μαθήτριες της ομάδας πήραν συνέντευξη από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, για ζητήματα που σχετίζονται καια φορούν στη βελτίωση της κινητικότητας και προσβασιμότητας στην πόλη των Τρικάλων. Με 14 ερωτήσεις που κινηματογραφήθηκαν, όχι απλώς έθιξαν τα κακώς κείμενα της πόλης, αλλά η διεισδυτική τους ματιά ήταν η αφορμή για την υποβολή ερωτήσεων επί συγκεκριμένων προτάσεων. Προτάσεις που σαφώς αφορούν τους πολίτες της πόλης και δη του νέους. Η συνέντευξη, ως τμήμα της δράσης για το πρόγραμμα Ecomobility, είναι ένα τμήμα μόνο από τα όσα τα μέλη της ομάδας πραγματοποιούν, με διπλό στόχο: την πανελλήνια πρωτιά και, κυρίως, τη βελτίωση της κινητικότητας στα Τρίκαλα. Για τον λόγο αυτό, οι προτάσεις τους ελήφθησαν υπ’ όψιν από τον Δήμο, ενώ ενδεικτικό της σοβαρότητας με την οποία τις αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή, είναι η παρουσία στη συνέντευξη των αντιδημάρχων Παιδείας – Νεολαίας – Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Βασιλένας Μητσιάδη και Προγραμματισμού – Ανάπτυξης κ. Χρυσόστομου Κυρίτση. Στη συνέχεια, σε μια άλλη δράση τους, τα μέλη της ομάδα επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με τις αρμόδιες του τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών κ. Μπράκη και Αλμπάνη, για ζητήματα κυκλοφοριακού σχεδιασμού στα Τρίκαλα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή