Ομιλία Γενικού Γραμματέα ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης ως κεντρικός ομιλητής στην κεντρική προεκλογική ομιλία του ΚΙΝΑΛ που πραγμα Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης ως κεντρικός ομιλητής στην κεντρική προεκλογική ομιλία του ΚΙΝΑΛ που πραγμα Rating: 0

Ομιλία Γενικού Γραμματέα ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη στα Τρίκαλα

Ομιλία Γενικού Γραμματέα ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης ως κεντρικός ομιλητής στην κεντρική προεκλογική ομιλία του ΚΙΝΑΛ που πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνονται οι Giwrgos Manolis, Χρύσα Ντιντή και Sotiris Bletsas, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

«Το Κίνημα Αλλαγής είναι ο πολιτικός φορέας που στόχο έχει να μπορέσει να εκφράσει και πάλι τον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο, τη διαχρονική κοινωνική βάση της δημοκρατικής παράταξης», ανέφερε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης .

Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής μίλησε για το κοινωνικό έργο του ΚΙΝΑΛ ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι ή ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή η χώρα πάλι σε νέες περιπέτειες, κλείνοντας κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή