Ομιλία Παν. Πάτρα στη Βέροια Reviewed by Momizat on .  Στα δημοκρατικά πολιτεύματα δεν κυβερνά κανείς ερήμην του λαού. Για αυτό οι Έλληνες πολίτες στις 25 Μαΐου δεν θα επιτρέψουν να συμβεί το "πολιτικό ατύχημα“ που  Στα δημοκρατικά πολιτεύματα δεν κυβερνά κανείς ερήμην του λαού. Για αυτό οι Έλληνες πολίτες στις 25 Μαΐου δεν θα επιτρέψουν να συμβεί το "πολιτικό ατύχημα“ που Rating: 0

Ομιλία Παν. Πάτρα στη Βέροια

Ομιλία Παν. Πάτρα στη Βέροια

 Στα δημοκρατικά πολιτεύματα δεν κυβερνά κανείς ερήμην του λαού. Για αυτό οι Έλληνες πολίτες στις 25 Μαΐου δεν θα επιτρέψουν να συμβεί το “πολιτικό ατύχημα“ που θα ακυρώσει τις μέχρι τώρα προσπάθειες του.

Την Τετάρτη 7 Μάιου ο Παναγιώτης Πάτρας υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη μαζί με τους συνυποψήφιους του Παναγιώτη Κωστούλα και Νίκο Μπίστη μίλησαν σε εκδήλωση που οργάνωσε η ΕΛΙΑ στην Βέροια, στον πολυχώρο «Ελιά». Την συζήτηση διηύθυνε η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κα Δήμητρα Ζησέκα, του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» για την περιφέρεια Κεντρ. Μακεδονίας της κας Νιόβης Παυλίδου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Παναγιώτης Πάτρας ερωτώμενος σχετικά δήλωσε:

«Το να ζητά το ΠΑΣΟΚ να υποστηριχθεί η ΕΛΙΑ για λόγους σταθερότητας της κυβέρνησης είναι αναμενόμενο και θεμιτό. Οι πολίτες στις εκλογές κάνουν «επιλογές» ή διλημματικά και απλουστευτικά ή βάσει ενός πιο σύνθετου προβληματισμού. Όσοι αλλιώς διατείνονται είναι υποκριτές αφού διλήμματα θέτουν (και πρέπει να μπορούν να θέτουν) οι πάντες παντού και πάντα. Άραγε γιατί είναι εκβιασμός το να θέτει με διλημματικό τρόπο το ΠΑΣΟΚ το αυτονόητο, ότι δηλαδή “αν δεν μας ψηφίσετε δεν θέλετε να σας κυβερνήσουμε”, ενώ δεν είναι εκβιασμός το “ή εμείς ή αυτοί” του ΣΥΡΙΖΑ, το “ή εμείς ή το ΣΥΡΙΖΑίικο χάος” της ΝΔ και το “ή μου δίνετε πάνω από 5% ή μου δίνετε το μήνυμα ότι δεν με χρειάζεστε” του Ποταμιού. Τίποτα από αυτά δεν είναι εκβιασμός. Άρα αυτό το υποβώσκον δεν δικαιούται το ΠΑΣΟΚ να βάζει διλήμματα, δεν είναι κατανοητό. Ο πολίτης πρέπει να γνωρίζει για τις επιλογές του, αφού ως γνωστό “μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος” αναγνωρίζεται».

Ομιλία του Παναγιώτη Πάτρα υποψηφίου ευρωβουλευτή της Ελιάς – Δημοκρατικής Παράταξης στην Βέροια.

Από το γραφείο Τύπου

patras_elia1 patras_elia2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή