Ομιλία της Αννας Καραμπίνα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Reviewed by Momizat on . Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων με την επωνυμία «Κέντρο Κο Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων με την επωνυμία «Κέντρο Κο Rating: 0

Ομιλία της Αννας Καραμπίνα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ομιλία της Αννας Καραμπίνα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Τρικάλων», προγραμματίζουν ομιλία με την Άννα Καραμπίνα, επιστημονική υπεύθυνη του ΚΚΠΤ, κλινική ψυχολόγο και θέμα «Κρίση και συναισθηματική ανθεκτικότητα»
Η ομιλία απευθύνεται σε ενήλικες και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 και ώρα 6 το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Bρισκόμαστε σε μια εποχή κατά την οποία καλούμαστε να ζήσουμε όλο και πιο δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις.
Τα τελευταία χρόνια προτείνεται από το διεθνές επιστημονικό περιβάλλον μια νέα προσέγγιση για τις δύσκολες και τραυματικές καταστάσεις. Είναι αυτή της ψυχικής ανθεκτικότητας.
Σ΄αυτή την προσέγγιση θα επικεντρωθεί  η ομιλία της κ. Καραμπίνα, αναδεικνύοντας τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάπτυξη της Ψυχικής και Συναισθηματικής Ανεκτικότητας, της ικανότητας δηλαδή κάποιου να προσαρμόζεται σε στρεσογόνες καταστάσεις και κρίσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή