Ομιλία Τσίπρα την Κυριακή στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Καταρτίστηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρόγραμμα της έλευσης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Τρίκαλα. Ο Αλέξης Τσίπρας θα έλθει στην πόλη α Καταρτίστηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρόγραμμα της έλευσης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Τρίκαλα. Ο Αλέξης Τσίπρας θα έλθει στην πόλη α Rating: 0

Ομιλία Τσίπρα την Κυριακή στα Τρίκαλα

Ομιλία Τσίπρα την Κυριακή στα Τρίκαλα

Καταρτίστηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρόγραμμα της έλευσης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Τρίκαλα.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα έλθει στην πόλη αργά το βράδυ του Σαββάτου. Το πρωί της Κυριακής θα συναντηθεί με εκπροσώπους συλλόγων κτηνοτρόφων του νομού μας. Θα δοθεί, έτσι, η έμφαση σε μια πτυχή του αγροτικού τομέα, ο οποίος στην προεκλογική ατζέντα σχεδόν ξεχάστηκε, ενώ φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δώσει βαρύτητα Απαντάται, επίσης, η πρόσφατη επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στους Σοφάδες. Μόνο που στην περίπτωση Τσίπρα, η συνάντηση θα είναι ουσιαστική και με στοιχεία, και όχι με ένα απλό πέρασμα από χώρους παραγωγής.
Αμέσως μετά, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ομιλία προς τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος, που από χθες το βράδυ λειτουργεί στη γωνία των οδών Βύρωνος και Κανούτα.
Η ομιλία θα είναι πολιτική και, σημειολογικώς σημαντική, αφού θα είναι η πρώτη φορά, που κ. Τσίπρας θα έλθει στην πόλη, παρότι αυτή η έλευση είχε επιχειρηθεί και παλαιότερα.
Πλέον, η έλευσή του σηματοδοτεί και την ένδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει βαρύτητα, όχι μόνο στον αγροτικό τομέα, αλλά και σε νομούς που άλλοτε θεωρούνταν κραταίοι για τη ΝΔ. Αυτή τη φορά, δεν δίνεται έμφαση μόνο σε αμιγώς αστικές περιοχές, αλλά και επαρχιακές περιοχές, όπως ο νομός μας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή