"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Ομογενείς της Νυρεμβέργης στο Δημαρχείο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση με εκπρόσωπους του Θεσσαλικού Συλλόγου Νυρεμβέργης και Περιχώρων «Τα Μετέωρα», είχε το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Οι εκπρόσωποι της ομογένειας επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα για τη μεγάλη γιορτή που διοργανώνουν στις 18 Οκτωβρίου 2015, στη Νυρεμβέργη, που βρίθει τρικαλινής παρουσίας, για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη.

Ο δρ. Ευθύμιος Παπαχρήστος (επί των δημοσίων σχέσεων), ο κ. Στέργιος Οικονόμου (επίσης υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και πρώην πρόεδρος του συλλόγου), ο κ. Νίκος Πολύζος (επίτιμος πρόεδρος) και ο πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου «Ασκληπιός» κ. Γιάννης Σούλιος, απηύθυναν πρόσκληση στον Δήμαρχο και συζήτησαν για την καλύτερη οργάνωση της γιορτής. Εξάλλου, ο «Ασκληπιός» είχε πριν λίγους μήνες αδελφοποιηθεί με τον συγκεκριμένο σύλλογο και αντιπροσωπεία του θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις.
Σημειώνεται, ακόμη, ότι ο κ. Παπαστεργίου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την αποστολή φαρμακευτικού υλικού από την επιτροπή αδελφοποίησης των πόλεων Σβάμπαχ – Καλαμπάκας (με συντονιστή τον κ. Παπαχρήστο), στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, πράξη ιδιαιτέρως σημαντική και χρήσιμη. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου επισκέφθηκαν, επίσης, τους χώρους στους οποίους στεγάζονται οι κοινωνικές δομές του Δήμου Τρικκαίων, συνοδευόμενοι από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Χρήστο Αναστασίου. Ο αντιδήμαρχος τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις, παρουσιάζοντας – μαζί με τους υπεύθυνους των δομών – τις δράσεις που επιτελούνται για τους τρικαλινούς.
Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης