Ομορφη γιορτή στη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας με αφορμή τον εορτασμό των Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας με αφορμή τον εορτασμό των Rating: 0

Ομορφη γιορτή στη Φαρκαδόνα

Ομορφη γιορτή στη Φαρκαδόνα

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας με αφορμή τον εορτασμό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με επιδείξεις καράτε του Αθλητικού Συλλόγου  «Θεσσαλός» του Ευθυμίου Καραβίνου που παρουσίασε  ένα μοναδικό και φαντασμαγορικό θέαμα με επιδείξεις αυτοάμυνας και παραδοσιακού Καράτε καθηλώνοντας τους θεατές οι οποίοι καταχειροκρότησαν τα παιδιά και τους συντελεστές της παράστασης για το όμορφο θέαμα.

Στη συνέχεια ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει εντυπωσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας που παρουσίασαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας καθώς και του φιλοξενούμενου Εξωραϊστικού Συλλόγου Κερατσινίου «Άγιος Μηνάς»

Η βραδιά έκλεισε απολαυστικά με τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και  τη συνολική παρουσία όλων των χορευτικών τμημάτων ανανεώνοντας έτσι το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

giorti_farkadonas2 giorti_farkadonas3 giorti_farkadonas4 giorti_farkadonas5 giorti_farkadonas6 giorti_farkadonas8 giorti_farkadonas giorti_farkadonas7

 

Πηγή: krinitrikalon.blogspot.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή