"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων για την στήριξη επιχειρήσεων από το ΑΝΑΣΑ 2

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επιστολή προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, απέστειλε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Τρικάλων, ενόψει του προγράμματος ΑΝΑΣΑ 2, προκειμένου να στηριχτούν περισσότερες επιχειρήσεις που πλήττονται από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: 

«Όπως είναι γνωστό σε όλους σας οι επιχειρήσεις μας μικρές και πολύ μικρές σε όλους τους κλάδους βρίσκονται στην πιο δεινή κατάσταση που βίωσαν ποτέ οι συνάδελφοι μας από τις πληγές  της υγειονομικής κρίσης που δεν έχουν τελειωμό.

Με την παρούσα επιστολή  ζητάμε με το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ2 να στηρίξετε  όλες τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα  και να μπορέσουν να κρατήσουν τις θέσεις εργασίας.

Προτείνουμε το νέο πρόγραμμα να δοθεί ισόποσα προς τέσσερις κατευθύνσεις Εστίαση, Τουρισμός, Εμπόριο, Βιοτεχνίες. Το ποσό που θα διανεμηθεί να είναι μεγαλύτερο από το ποσό του προγράμματος ΑΝΑΣΑ 1 ούτως ώστε να ενταχθούν στην ενίσχυση όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις.

Πιστεύουμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, με κύριο αυτό της ρευστότητας, και συνεχίζουν οι επιπτώσεις λόγω της παράτασης των επιπτώσεων από τα συνεχιζόμενα  μέτρα της της πανδημίας. Ακόμα και υγιείς επιχειρήσεις οι οποίες ήταν αρκετά θωρακισμένες ώστε να αντιμετωπίσουν τέτοια προβλήματα βρέθηκαν στην ίδια θέση με τους υπόλοιπους.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι  το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ2 θα δώσει πραγματική βοήθεια σε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους χωρίς αποκλεισμούς .

Ευελπιστούμε στη στήριξη της περιφέρειας που θα είναι σημαντική σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης