Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδας: Απεργία για να μην απολυθούν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι Reviewed by Momizat on . περγία, για αύριο Τρίτη στις 24 Μαΐου 2022, προκήρυξε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδας παρέχοντας συνδικαλιστική κάλυψη στους συμβασιούχους ε περγία, για αύριο Τρίτη στις 24 Μαΐου 2022, προκήρυξε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδας παρέχοντας συνδικαλιστική κάλυψη στους συμβασιούχους ε Rating: 0

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδας: Απεργία για να μην απολυθούν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδας: Απεργία  για να μην απολυθούν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι

περγία, για αύριο Τρίτη στις 24 Μαΐου 2022, προκήρυξε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδας παρέχοντας συνδικαλιστική κάλυψη στους συμβασιούχους εργαζόμενους προκειμένου να διεκδικήσουν αγωνιστικά το αίτημά τους για παραμονή στη δουλειά.

Σε ανακοίνωση σημειώνει ότι διεκδικεί: Καμία απόλυση συμβασιούχου. Παράταση όλων των συμβάσεων των ΙΔΟΧ. Κατάργηση τώρα όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας. Άμεση προκήρυξη θέσεων εργασίας μόνιμου προσωπικού για το σύνολο των υπηρεσιών.

Οπως αναφέρει «η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τόσο για τους συναδέλφους που απολύονται, που τους αφαιρείται δηλαδή το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα στην αξιοπρεπή και μόνιμη εργασία, όσο και για τις υπηρεσίες οι οποίες στενάζουν κάτω από την έλλειψη προσωπικού. Η εντατικοποίηση έχει χτυπήσει κόκκινο». 

Προσθέτει πως «ο μόνος δρόμος που μπορεί να δώσει λύση στο αίτημα της μόνιμης και σταθερής δουλειάς είναι ο μαζικός και ενωτικός αγώνας όλων των εργαζομένων απέναντι σε αυτές των πολιτικές επιλογές απ’ όποιον κι αν εφαρμόζονται.

Δεν δεχόμαστε τη λήξη των συμβάσεων στις 31-5-2022 των εργαζομένων που προσφέρουν μήνες τώρα, από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 στις υπηρεσίες μας. Η προσφορά τους και η εμπειρία τους είναι πολύτιμη.»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή