Ομόφωνα στον Εισαγγελέα για τη ρύπανση από το Εργοστάσιο Γάλακτος Reviewed by Momizat on . Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, να αποδεχθεί την πρόταση του Δημάρχου και να παραπέμψει το θέμα της ρύπανσης του Ληθαίου στον εισαγγελέα, για Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, να αποδεχθεί την πρόταση του Δημάρχου και να παραπέμψει το θέμα της ρύπανσης του Ληθαίου στον εισαγγελέα, για Rating: 0

Ομόφωνα στον Εισαγγελέα για τη ρύπανση από το Εργοστάσιο Γάλακτος

Ομόφωνα στον Εισαγγελέα για τη ρύπανση από το Εργοστάσιο Γάλακτος

Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, να αποδεχθεί την πρόταση του Δημάρχου και να παραπέμψει το θέμα της ρύπανσης του Ληθαίου στον εισαγγελέα, για περαιτέρω διερεύνηση αναφορικά με ευθύνες. Οι ευθύνες αυτές αφορούν βασικά στο Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων, της ΕΑΣ Τρικάλων, δηλαδή των συνεταιριστών (οι οποίοι προφανώς δεν γνωρίζουν, τι συμβαίνει στο εργοστάσιο).
Η πρόταση εμπλουτίστηκε από το σκέλος που έθεσε ο Θαν. Βαβύλης, για άμεση μεταφορά της επιθυμίας του Σώματος, προς το εργοστάσιο, να μειώσει άμεσα τη ρύπανση. Ενώ υπήρχε και τρίτο σκέλος που έθεσε ο Μιχ. Ταμήλος και στήριξε ο Θαν. Βαβύλης, αναφορικά με τα της μετεγκατάστασης του εργοστασίου.
Το θέμα της συνεδρίασης, όμως, ήταν γενικότερο, αφορούσε στο τι είδους αποχέτευση υπάρχει (τις ελλείψεις ανέδειξε και παραδέχτηκε ο Μ. Ταμήλος), στο πώς λειτουργούν ορισμένα θέματα στην πόλη, αλλά και σε πολλές μπηχτές για πλήθος θεμάτων. Ο καθένας που έλεγε οτιδήποτε, αμέσως γινόταν δέκτης αρνητικών σχολείων από τους «αντιπάλους». Το θέμα, όμως, είναι ότι, ενώ υπήρχε πρόβλημα για χρόνια, μόνο τώρα βγήκε στην επιφάνεια και αφού το έθεσαν οι ίδιοι οι κάτοικοι. Αναμένεται, λοιπόν, με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της έρευνας του εισαγγελέα.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή