Ονόματα και ποσά από τον Πολάκη στην εξεταστική Reviewed by Momizat on . «Έφαγαν 230 εκατ. ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ, μοιράζοντας σε φίλους τεράστια ποσά» ανέφερε πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που καταθέτει αυτή «Έφαγαν 230 εκατ. ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ, μοιράζοντας σε φίλους τεράστια ποσά» ανέφερε πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που καταθέτει αυτή Rating: 0

Ονόματα και ποσά από τον Πολάκη στην εξεταστική

Ονόματα και ποσά από τον Πολάκη στην εξεταστική

«Έφαγαν 230 εκατ. ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ, μοιράζοντας σε φίλους τεράστια ποσά» ανέφερε πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που καταθέτει αυτή την ώρα στην Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στο χώρος της Υγείας. 

 

Επικαλούμενος τους ισολογισμούς του οργανισμού από το 2007 έως το 2014, κάνοντας λόγο για «σκάνδαλο μεγατόνων» αφού στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, από τις εισροές χρημάτων ύψους 750 εκατ., τα πληρωμένα είναι 522 εκατ. και τα υπόλοιπα δεν αποτυπώνονται πουθενά. Για την… «στρογγυλοποίηση» υπεύθυνος είναι ο κ. Πολλάκης, αφού μια απλή πράξη δείχνει ότι το ποσό που λείπει είναι 228 εκατ. ευρώ και όχι 230 εκατ. ευρώ που ανέφερε στην Εξεταστική.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή