Οπερα για τρικαλινούς στον Βόλο Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων διοργανώνει για τα μέλη και τους φίλους του μετάβαση στον Βόλο για την παρακολούθηση της Όπερας του Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων διοργανώνει για τα μέλη και τους φίλους του μετάβαση στον Βόλο για την παρακολούθηση της Όπερας του Rating: 0

Οπερα για τρικαλινούς στον Βόλο

Οπερα για τρικαλινούς στον Βόλο

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων διοργανώνει για τα μέλη και τους φίλους του μετάβαση στον Βόλο για την παρακολούθηση της Όπερας του Βέρντι «Φάλσταφ» σε απευθείας μετάδοση από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης.

Η παρακολούθηση θα γίνει στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας με ελληνικούς υπότιτλους, με ώρα έναρξης 5.55 το απόγευμα και διάρκειας 3.20 ώρες.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Εγωκεντρικός, επηρμένος, γυναικάς, αλλά εξαιρετικά αφελής και ιδανικό θύμα στο βάθος, ο «Φάλσταφ» του Τζουζέπε Βέρντι, βασισμένο στον ομώνυμο ήρωα του Σαίξπηρ, έχει να δώσει πολλά μαθήματα σκέψης και κοινωνικής συμπεριφοράς. Η τελευταία όπερα του κορυφαίου ιταλού συνθέτη, έργο με το οποίο εγκαινιάστηκε η νέα εποχή του μελοδράματος, εξακολουθεί να λάμπει στις μεγάλες σκηνές μέσα από πολυδάπανες παραγωγές. Ο Ambrogio Maetsri ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο του καυχησιάρη σερ Τζον Φάλσταφ, που θα πληρώσει πολύ ακριβά τις αδυναμίες του και ο σπουδαίος James Levine διευθύνει την ορχήστρα.

Το κόστος εισόδου και μετάβασης είναι 23 ευρώ και η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 4 το απόγευμα επί της οδού Τσιτσάνη.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6998377332 και 6932240980.

Αφήστε το σχόλιο σας