"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Οπλοστάσιο στο σπίτι διακινητή ηρωίνης στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είχε στις τσέπες του ηρωίνη βάρους 10,4 γραμμαρίων και ένα πιστόλι τύπου replica και στο σπίτι του έξι σιδερογροθιές, δύο κλομπ, 79 φυσίγγια και έναν γεμιστήρα

Τα ένοχα μυστικά ενός 36χρονου που δεν συμμορφώθηκε στο σήμα που του έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να σταματήσει τη μοτοσικλέτα του για έλεγχο, αποκαλύφθηκαν ένα- ένα όταν συνελήφθη μετά από καταδίωξη στους δρόμους των Τρικάλων το βράδυ του Σαββάτου.

Κατ’ αρχήν, η σωματική έρευνα που του έγινε όταν ακινητοποιήθηκα, αποκάλυψε ότι είχε στις τσέπες του μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 10,4 γραμμαρίων και ένα πιστόλι τύπου replica με εννέα φυσίγγια στον γεμιστήρα, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 55 ευρώ. Στη συνέχεια, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι του στην πόλη, βρήκαν ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από έξι σιδερογροθιές, δύο κλομπ, 79 φυσίγγια και έναν γεμιστήρα. 

Όλα κατασχέθηκαν, όπως και 12 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 331 ναρκωτικά χάπια για τα οποία ο 36χρονος δεν διέθετε ιατρική συνταγή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

*** Στον χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου της Καλαμάτας αναζητούσε αγοραστές για τις δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 1,8 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του, ένας 29χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που τον ακινητοποίησαν για έλεγχο. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης