"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Οργανώνεται ο 9ος γύρος λίμνης Ιωαννίνων

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Τρέχω και Περπατώ στους Δρόμους του Νησιού» την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

 

Αν η Λίμνη Παμβώτιδα είναι το στολίδι των Ιωαννίνων, το Νησί είναι το διαμαντάκι της. Και φυσικά δε θα μπορούσε να μείνει εκτός του σχεδιασμού του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, με τον Αθλητικό Ποσειδών Ιωαννίνων να επιλέγει το μαγευτικό σκηνικό για την τελετή έναρξης της Εβδομάδας Λίμνης Ιωαννίνων την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, όμως, με στόχο την ανάδειξη του φυσικού, πολιτιστικού και θρησκευτικού πλούτου του Νησιού των Ιωαννίνων, ο Α.Ο. Ποσειδών, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και με την υποστήριξη τοπικών φορέων, καθώς και αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης, διοργανώνει αγώνες δρόμου 3.600 μ. και 1.600 μ. με την επωνυμία «Τρέχω και Περπατώ στους Δρόμους του Νησιού».

Στον αγώνα των 3,6 χλμ. έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι είναι γεννημένοι από το 2000 και μεγαλύτεροι, ενώ για τους ανήλικους πρέπει να κατατεθεί στην γραμματεία υπεύθυνη δήλωση του γονέα για τη συμμετοχή τους. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 6.30 το απόγευμα από το Σαράι (θέση πλατφόρμα) και θα πραγματοποιηθούν δύο γύροι στην παραλίμνια διαδρομή του νησιού, με τους συμμετέχοντες να τρέχουν στα δρομάκια και τις πλατείες του οικισμού, δίπλα από τα μουσεία και τα μοναστήρια, με τερματισμό στο Μουσείο του Αλή Πασά.

Στις 7 το απόγευμα, από το ίδιο σημείο θα ξεκινήσει και ο αγώνας του 1,6 χλμ., στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μαθητές από το 2001 έως και το 2006, ενώ μικρότεροι μαθητές μπορούν να μετέχουν με την συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα. Οι ανήλικοι μαθητές πρέπει απαραίτητα να καταθέσουν στην γραμματεία υπεύθυνη δήλωση του γονέα για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Υποβολή Δηλώσεων Συμμετοχής:

α) Στα γραφεία του συλλόγου Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων 17:00 -21:00 από 1 έως 11/09/2015

β) Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα 13 Σεπτεμβρίου στο Νησί των Ιωαννίνων στην αφετηρία του αγώνα από τις 16:30- 18:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης