Οργιάζει η ανασφάλιστη εργασία στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Νέες εντατικές προσπάθειες με επιτόπιους και στοχευμένους ελέγχους πραγματοποιούν οι ελεγκτικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στα Τρίκαλα με στόχο την αποτελεσματική καταπ Νέες εντατικές προσπάθειες με επιτόπιους και στοχευμένους ελέγχους πραγματοποιούν οι ελεγκτικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στα Τρίκαλα με στόχο την αποτελεσματική καταπ Rating: 0

Οργιάζει η ανασφάλιστη εργασία στα Τρίκαλα

Οργιάζει η ανασφάλιστη εργασία στα Τρίκαλα

Νέες εντατικές προσπάθειες με επιτόπιους και στοχευμένους ελέγχους πραγματοποιούν οι ελεγκτικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στα Τρίκαλα με στόχο την αποτελεσματική καταπολέμηση φαινομένων αδήλωτης, υποδηλωμένης και ανασφάλιστης εργασίας.

Οι συμβάσεις μερικής απασχόλησης και εκ περιτροπής εργασίας ενέχουν και τον μεγαλύτερο κίνδυνο εισφοροδιαφυγής, αφού υποκρύπτουν τις περισσότερες φορές πλήρη απασχόληση.

Απλήρωτη υπερ-εργασία , ούτε λόγος για κυριακάτικα, νυχτερινά και επιδόματα , μεροκάματα πολύ χαμηλά , αδήλωτη εργασία , παραβίαση του ωραρίου των εργαζομένων , είναι κάποια από τα  στοιχεία της κατάστασης όπως αυτή διαμορφώνεται και στην Τρικαλινή αγορά εργασίας .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή