Ορειβατική εκδρομή από το ΕΟΣ Καλαμπάκας και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Reviewed by Momizat on . O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ Καλαμπάκας, διοργανώνουν την Κυριακή 26-01-2014 «Ορειβατική - Τουριστική Εκδρομή» στο O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ Καλαμπάκας, διοργανώνουν την Κυριακή 26-01-2014 «Ορειβατική - Τουριστική Εκδρομή» στο Rating: 0

Ορειβατική εκδρομή από το ΕΟΣ Καλαμπάκας και τα ΚΑΠΗ του Δήμου

Ορειβατική εκδρομή από το ΕΟΣ Καλαμπάκας και τα ΚΑΠΗ του Δήμου

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ Καλαμπάκας, διοργανώνουν την Κυριακή 26-01-2014 «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή» στο Μοναστήρι του Αγ. Θεόδωρου.

-Στην εκδρομή μπορούν να λαμβάνουν μέρος και ΦΙΛΟΙ, μη μέλη του Ε.Ο.Σ.Κ, αρκεί να τηρούν τον εσωτερικό κανονισμό και να υπακούουν στις υποδείξεις του αρχηγού.
– Ως αρχηγοί ορίζονται οι κ. κ. ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ο αρχηγός ΕΧΕΙ το δικαίωμα αλλαγής της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, εάν συντρέχουν λόγοι ανάγκης.
– ΗΜΕΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 26-01-2014. Η συγκέντρωση και αναχώρηση θα γίνει στις 9:30 π.μ. από την αίθουσα ΚΑΠΗ Καλαμπάκας και η αναχώρηση προς την διαδρομή θα γίνει με Ι.Χ.

– ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Άφιξη 09:45 π.μ. στην ΤΑΒΕΡΝΑ Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΟΥΤΟΥ στο Δ.Δ. του Αγ. Θεόδωρου. ( χώρος αναχώρησης – επιστροφής ). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγ΄Θεοδωρου . Διάρκεια 50 λεπτά. Η επιστροφή θα γίνει από την αριστερή πλευρά του δρόμου, μέσω του Δ.Δ. Θεοπετρας. Συνολική Διάρκεια: 01.30 έως 02.00 ώρες.
– ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑ: θα προσφέρει το Δ.Σ του ΕΟΣΚ μετά την πεζοπορία .
– Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: του ΚΑΠΗ ή των Αρχηγών.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Ο.Σ.Κ.
ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Αφήστε το σχόλιο σας