"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Ορεινή ποδηλασία στο κτήμα Γραντή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με έναν συναρπαστικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας που έγινε στο κτήμα Γραντή στο Κυψελοχώρι Λάρισας την Κυριακή 2 Νοεμβρίου έκλεισε η σεζόν για την ομάδα ποδηλασίας του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ. Τον σύλλογο εκπροσώπησαν οι δύο μικρότεροι αθλητές του ΜΕΛΛΙΟΣ Λεωνίδας και ΜΕΛΛΙΟΣ Παντελής στην κατηγορία ΜΙΝΙ.Η εκκίνηση ήταν πολύ δυνατή για τον ΜΕΛΛΙΟ Λεωνίδα και η συνέχεια το ίδιο αλλά μια πτώση άλλων αθλητών σε κομβικό σημείο του αγώνα του στέρησε πολύτιμο χρόνο με αποτέλεσμα να χάσει τη μεγάλη διαφορά που είχε  και να  οδηγηθεί  τελικά στη δεύτερη θέση με ένα καταπληκτικό σπρίντ στον τερματισμό.Ο ΜΕΛΛΙΟΣ Παντελής κατέλαβε την έκτη θέση και αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες μιας και ήταν ο πρώτος του αγώνας ορεινής ποδηλασίας.
Οι αθλητές του συλλόγου ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ βρίσκονται στο στάδιο της χειμερινής προετοιμασίας υποσχόμενοι πολλές επιτυχίες για το νέο έτος.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς: Κοσμήματα Λιακούμης,Αγροτικά εφόδια Τάσιος Χρήστος, Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις Καλαμαράς Ηλίας, Θεσσαλικό καφενείο,TRENCH ενδύματα και HELLAS GOLD που είναι αρωγοί στην προσπάθειά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης