Οριστικά το Σάββατο η επίσκεψη Κουβέλη στον Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Δεν είχε ματαιωθεί, αλλά απλώς αναβλήθηκε η έλευση του Φώτη Κουβέλη στον νομό μας. Η αρχική ημερομηνία μετατέθηκε για ευθετότερο χρόνο, λόγω της κατάθεσης, τότε Δεν είχε ματαιωθεί, αλλά απλώς αναβλήθηκε η έλευση του Φώτη Κουβέλη στον νομό μας. Η αρχική ημερομηνία μετατέθηκε για ευθετότερο χρόνο, λόγω της κατάθεσης, τότε Rating: 0

Οριστικά το Σάββατο η επίσκεψη Κουβέλη στον Ν. Τρικάλων

Οριστικά το Σάββατο η επίσκεψη Κουβέλη στον Ν. Τρικάλων

Δεν είχε ματαιωθεί, αλλά απλώς αναβλήθηκε η έλευση του Φώτη Κουβέλη στον νομό μας. Η αρχική ημερομηνία μετατέθηκε για ευθετότερο χρόνο, λόγω της κατάθεσης, τότε, της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα επισκεφθεί τον νομό μας το ερχόμενο Σάββατο 30 Νοεμβρίου, με μια μικρή τροποποίηση στο αρχικό πρόγραμμα, καθώς αφαιρέθηκε η σύσκεψη – συζήτηση στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας. Παρέμεινε, όμως, η επίσκεψη στο Γριζάνο, όπου στις 11 το πρωί θα συναντηθεί με κτηνοτρόφους της περιοχής και θα συζητήσει για τα γεωργικά και κτηνοτροφικά ζητήματα. Αμέσως μετά θα μεταβεί στα Τρίκαλα, όπου θα συναντηθεί με στελέχη του κόμματος και πολίτες.

Το απόγευμα, στις 7, ο κ. Κουβέλης θα μιλήσει σε «ανοιχτή» συγκέντρωση στο «Φρούριο». Το θέμα είναι «οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς». Φυσικά, θα συζητηθεί το ζήτημα της κεντροαριστεράς και των συνεργασιών.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή