Οριστική αποχή των παικτών του Παναθηναϊκού από την προπόνηση Reviewed by Momizat on . Μάταια περίμενε το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού τους παίκτες της ομάδας στο Κορωπί για την προπόνηση της Δευτέρας (7 μ.μ.), καθώς ουδείς «πράσινος» έδωσε το Μάταια περίμενε το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού τους παίκτες της ομάδας στο Κορωπί για την προπόνηση της Δευτέρας (7 μ.μ.), καθώς ουδείς «πράσινος» έδωσε το Rating: 0

Οριστική αποχή των παικτών του Παναθηναϊκού από την προπόνηση

Οριστική αποχή των παικτών του Παναθηναϊκού από την προπόνηση

Μάταια περίμενε το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού τους παίκτες της ομάδας στο Κορωπί για την προπόνηση της Δευτέρας (7 μ.μ.), καθώς ουδείς «πράσινος» έδωσε το «παρών» μετά από απόφαση των ποδοσφαιριστών να απέχουν από τις προπονήσεις. 

Λίγες ώρες νωρίτερα οι αρχηγοί του «τριφυλλιού» επικοινώνησαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου και του ανακοίνωσαν την απόφασή τους, με τον πρώτο αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη να υπογραμμίζει ότι «είμαστε όλοι μία ομάδα, όχι δύο διαφορετικές και έτσι πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε. Ή θα πληρωθούν όλοι τα χρήματα που μας έχετε υποσχεθεί, ή δεν θα κατέβουμε για προπόνηση μέχρι να πληρωθούν όλοι…». 

Ο κ. Κωνσταντίνου του απάντησε πως γίνεται ό,τι περνάει από το χέρι του για να διευθετηθεί το πρόβλημα, καθώς επίσης και ότι έχει διαβεβαιώσεις πως την Τρίτη θα πληρωθούν οι Έλληνες το 30% του Δεκέμβρη και στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει το αντίστοιχο με τους ξένους.

Επί της ουσίας η αποχή από τις προπονήσεις αναμένεται να συνεχιστεί και την Τρίτη από τη στιγμή που δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες στο κομμάτι των πληρωμών, ενώ ειδικά οι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στα όριά τους και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα καταθέσεις προσφυγών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή