Ορκίστηκαν οι νέοι αιρετοί του Δ. Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε  η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καλαμπάκας. Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπά Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε  η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καλαμπάκας. Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπά Rating: 0

Ορκίστηκαν οι νέοι αιρετοί του Δ. Καλαμπάκας

Ορκίστηκαν οι νέοι αιρετοί του Δ. Καλαμπάκας

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε  η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καλαμπάκας. Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Δημοτικής και Τοπικών Κοινοτήτων και οι Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Καλαμπάκας από όλες τις παρατάξεις ανύψωσαν τη δεξιά χείρα δίνοντας όρκο πίστης και τιμής στο Σύνταγμα και τους νόμους και εκτέλεσης των διοικητικών καθηκόντων με τιμιότητα και ευσυνειδησία.

orkomwsia_sinanis1

Ο νέος Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης στη σύντομη ομιλία του μετά το πέρας της ορκωμοσίας ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους και αναφέρθηκε στις νέες προοπτικές και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται ευθύς εξαρχής από 1ης Σεπτεμβρίου ζητώντας από όλους η νέα αυτή θητεία που ξεκινά να διαπνέεται από πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης και το κοινό καλό του τόπου.

Στην τελετή ορκωμοσίας τελέσθηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Σεραφείμ ο οποίος ευχήθηκε με τη σειρά του στη νέα Δημοτική αυτή καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή