Ορκίστηκε Δήμαρχος Μετεώρων ο Θοδωρής Αλέκος και το νέο δημοτικό συμβούλιο Reviewed by Momizat on . Στο ανοιχτό θέατρο Καλαμπάκας έγινε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Μετεώρων Θεοδώρου Αλέκο και των Δημοτικών Συμβούλων. Στην τελετή της ορκωμοσίας χοροστάτησε ο Στο ανοιχτό θέατρο Καλαμπάκας έγινε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Μετεώρων Θεοδώρου Αλέκο και των Δημοτικών Συμβούλων. Στην τελετή της ορκωμοσίας χοροστάτησε ο Rating: 0

Ορκίστηκε Δήμαρχος Μετεώρων ο Θοδωρής Αλέκος και το νέο δημοτικό συμβούλιο

Ορκίστηκε Δήμαρχος Μετεώρων ο Θοδωρής Αλέκος και το νέο δημοτικό συμβούλιο

Στο ανοιχτό θέατρο Καλαμπάκας έγινε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Μετεώρων Θεοδώρου Αλέκο και των Δημοτικών Συμβούλων.

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Μετεώρων - Οι νέοι αντιδήμαρχοι

Στην τελετή της ορκωμοσίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιώργος Χαντζιάρας, ορκίστηκε με πολιτικό όρκο. Ενώ παραβρέθηκαν πολλοί επίσημοι, αλλά και ο λαός της Καλαμπάκας και γενικότερα του Δήμου Μετεώρων.

Ο κ. Αλέκος ανακοίνωσε και επίσημα τους επτά αντιδημάρχους: Οικονομικών Αντώνης Τούλας, Έργων Νίκος Φωλίνας, Καθημερινότητας και Καθαριότητας Βασίλης Τσίκαρης, Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργος Θώμος, Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Κόττης, Περιφερειακός Α΄ τομέα Γιώργος Παπανικολάου, Περιφερειακός Β΄ τομέα Στέφανος Θεοχάρης. Για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είπε ότι θα προτείνει τον Σωτήρη Παπαχρήστο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή