Ορκωμοσία στον Δήμο Πύλης, με υποσχέσεις Reviewed by Momizat on . Παρουσία πλήθους κόσμου ορκίστηκε ο Νέος Δήμαρχος Κώστας Μαράβας και το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Πύλης, υπό τις ευλογίες του  Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παρουσία πλήθους κόσμου ορκίστηκε ο Νέος Δήμαρχος Κώστας Μαράβας και το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Πύλης, υπό τις ευλογίες του  Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Rating: 0

Ορκωμοσία στον Δήμο Πύλης, με υποσχέσεις

Ορκωμοσία στον Δήμο Πύλης, με υποσχέσεις

Παρουσία πλήθους κόσμου ορκίστηκε ο Νέος Δήμαρχος Κώστας Μαράβας και το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Πύλης, υπό τις ευλογίες του  Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών, κ.κ. Αλέξιου.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24 Αυγούστου 2014, στην Πύλη, έδρα του Δήμου, στην αυλή του δημαρχείου.

Γέμισε ασφυκτικά  ο προαύλιος χώρος από τους εκλεγμένους συμβούλους, συγγενείς, φίλους και πολίτες που έσπευσαν να δουν από κοντά και να συγχαρούν τη νέα δημοτική αρχή.

Στην τελετή πρωτοστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, ο οποίος όρκισε τον Δήμαρχο με την παραδοσιακή διαδικασία και στη συνέχεια ορκίστηκαν να υπηρετούν, το Σύνταγμα, τους Νόμους και τον τόπο τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι, και οι σύμβουλοι των Τοπικών Κοινοτήτων.

Με χαμηλούς τόνους και ενωτικός εμφανίστηκε στην ομιλία του κατά την τελετή ορκωμοσίας ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας.

«…Ευθύνη αισθάνομαι κυρίως απέναντι στον Λαό της ΠΥΛΗΣ ο οποίος πίστεψε στο όραμα και τις δυνατότητές μας και μας ανέθεσε, σε όλους, τα καθήκοντα της διοίκησης του Δήμου εξ ονόματός του.

Ιδιαίτερη ευθύνη αισθάνομαι απέναντι στα στελέχη και τους εργαζόμενους, την κινητήρια δύναμη του Δήμου, μαζί με τους οποίους θα πορευτούμε τα επόμενα πέντε χρόνια…

Η τήρηση της νομιμότητας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση.

Η Αξιοκρατία είναι υποχρέωσή μας αλλά πρωτίστως επιλογή μας. Αυτό θα το περιφρουρήσουμε ως κόρη οφθαλμού και απευθύνομαι προς τους δημοτικούς συμβούλους για να υπενθυμίσω, ότι έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις έναντι όλων των δημοτών και δεν υπάρχουν πολιτικοί φίλοι αλλά πολίτες.

orkomwsia_marava3 orkomwsia_marava1

Ως προς αυτό είμαι κατηγορηματικός…

Με σύνθημα «Πρώτα ο Άνθρωπος», πιστεύουμε σε μία Δημοτική Αρχή που θα βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και  θα αφουγκράζεται τις ανάγκες του.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και θα το αποδεικνύουμε καθημερινά με τα έργα και τις πράξεις μας. Βασικές προτεραιότητές μας είναι:

Η Εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

Οι αναβαθμισμένες και ποιοτικότερες υπηρεσίες

Η οικονομική ανασυγκρότηση του Δήμου μας

Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια βασίζομαι στη βοήθεια και συμπαράσταση των πολύτιμων  συνεργατών μου και στις εποικοδομητικές παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης…

Είμαι βέβαιος ότι ο δήμος Πύλης θα είναι πρότυπο και παράδειγμα αποτελεσματικής λειτουργίας, διαφάνειας, αξιοκρατίας και ισόρροπης ανάπτυξης.

Δεν θα αντιμετωπίσουμε τους πολίτες, ως τους ψηφοφόρους μας της επόμενης τετραετίας, γιατί αυτό θα αλλοιώσει την κρίση μας και θα μας καταστήσει επικίνδυνα ανεπαρκείς. Θα αντιμετωπιστούν όλοι ως ισότιμοι πολίτες των οποίων τα δικαιώματα πρώτοι εμείς θα υπερασπιστούμε, απαιτώντας ταυτόχρονα την εκπλήρωση των υποχρεώσεων τους.

Στο λεξιλόγιό μας η φράση ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ δεν υπάρχει.

Το διακηρύσσω λοιπόν σήμερα προς κάθε κατεύθυνση.  Η περίοδος της ανομίας τελείωσε καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Αυτό εξασφαλίζει το σχέδιο δράσης που θα καταθέσουμε και πολύ αυστηρά θα υπηρετήσουμε.

Αυτό διασφαλίζουν οι σταθερές αρχές μας, που επιβάλλουν συγκεκριμένο στρατηγικό σχεδιασμό, αποτελεσματικότητα και απόλυτη διαφάνεια στο κάθε μας βήμα.

Αυτό διασφαλίζει η σταθερή βούλησή μας να βρισκόμαστε μπροστά από τις εξελίξεις, υπερβαίνοντας κάθε αντίδραση.

Γι αυτό το σύνθημά μας από σήμερα θα είναι ΠΥΛΗ 12 ΜΗΝΕΣ

Και να είστε απόλυτα σίγουροι. Μαζί θα πετύχουμε».

Μετά το πέρας της τελετής – συνεδρίασης ορκωμοσίας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν το Δήμαρχο Κώστα Μαράβα από κοντά, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα συμβολικό κέρασμα.

Στην τελετή της ορκωμοσίας παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι: Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, και Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.
(Από τον Δήμο Πύλης)

orkomwsia_marava orkomwsia_marava4

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή