Ορκωμοσία την Τρίτη στο ΤΕΦΑΑ Reviewed by Momizat on . Tην ερχόμενη Τρίτη, πραγματοποιείται στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, η τελετή  ορκωμοσίας του ΤΕΦΑΑ, παρουσία του Πρύτανη του Παν Tην ερχόμενη Τρίτη, πραγματοποιείται στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, η τελετή  ορκωμοσίας του ΤΕΦΑΑ, παρουσία του Πρύτανη του Παν Rating: 0

Ορκωμοσία την Τρίτη στο ΤΕΦΑΑ

Ορκωμοσία την Τρίτη στο ΤΕΦΑΑ

Tην ερχόμενη Τρίτη, πραγματοποιείται στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, η τελετή  ορκωμοσίας του ΤΕΦΑΑ, παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Ιωάννη Μεσσήνη, του Αναπληρωτή Πρύτανη Ακαδημαϊκών υποθέσεων Καθηγητή Αθανασίου Κουστέλιου και του Προέδρου του Τμήματος Καθηγητή Ιωάννη Κουτεντάκη.

Πρόκειται να αποφοιτήσουν 42 προπτυχιακοί φοιτητές και 8 μεταπτυχιακοί φοιτητές των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών «Άσκηση, Υγεία» και «Ψυχολογία της Άσκησης» του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο σπουδών τους στην εξεταστική Σεπτεμβρίου 2013.

Κατά την διάρκεια της τελετής θα τιμηθεί για τις υπηρεσίες του, ο ομότιμος Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Κων/νος Μπαγιάτης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή