«Οσκαρ» στους τρικαλινούς για την προσφορά τους Reviewed by Momizat on .   Η βραδιά της προσφοράς, η βραδιά της ανθρώπινης αλληλεγγύης, ξεχώρισε παραμονές του νέου έτους, μέσα από τη δράση της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων. Δ   Η βραδιά της προσφοράς, η βραδιά της ανθρώπινης αλληλεγγύης, ξεχώρισε παραμονές του νέου έτους, μέσα από τη δράση της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων. Δ Rating: 0

«Οσκαρ» στους τρικαλινούς για την προσφορά τους

«Οσκαρ» στους τρικαλινούς για την προσφορά τους

 

Η βραδιά της προσφοράς, η βραδιά της ανθρώπινης αλληλεγγύης, ξεχώρισε παραμονές του νέου έτους, μέσα από τη δράση της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων. Δεκάδες συμπολίτες μας προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Τρικκαίων, μέσω της πρωτοβουλίας της Κινηματογραφικής Λέσχης. Η συγκέντρωση τροφίμων ξεπέρασε και την προηγούμενη ανάλογη πρωτοβουλία, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013, επίσης με προβολή ταινίας. Χθες προβλήθηκε η ταινία «Μια υπέροχη ζωή» (Its a wonderful life) του Φρανκ Κάπρα, με τον εμβληματικό Τζέιμς Στιούαρτ.
Η 11η καλύτερη ταινία όλων των εποχών και η καλύτερη χριστουγεννιάτικη ταινία, επιβράβευσε τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές οι οποίοι και πάλι γέμισαν την αίθουσα του Δημοτικού κινηματογράφου, στον μύλο Ματσόπουλου, απολαμβάνοντας την προβολή. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, ήδη από το βράδυ της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, εργαζόμενοι του οποίου τα παρέλαβαν και θα τα ταξινομήσουν, προκειμένου να προσφερθούν στους συμπολίτες μας.
Στη σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων επισημαίνει:
«Ευχαριστούμε από καρδιάς, τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές, που για άλλη μια φορά απέδειξαν την αλληλεγγύη τους στους συμπολίτες μας. Οι προσφορές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, αποτελούν την απόδειξη ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τις ζωές μας, να δημιουργήσουμε συνθήκες για Μια Καλύτερη Ζωή. Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Τρικάλων, που ομοίως προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρικάλων. Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και το νέο έτος. Ευχόμαστε από καρδιάς, το 2015 να είναι περισσότερο όμορφο, να το χαρούμε με υγεία και να απολαύσουμε περισσότερες και καλύτερες ταινίες! Από την πλευρά μας επιδιώκουμε πάντα να συνδυάζουμε την ψυχαγωγία, τη διασκέδαση και τις καλές ταινίες, με όμορφες αποδράσεις. Καλή χρονιά!»

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

lesxi3 lesxi2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή