"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Οσοι ετεροδημότες είχαν προβλέψει εκλογές, θα ψηφίσουν τον Γενάρη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θα ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ετεροδημοτών, αλλά και όσοι είχαν υποβάλλει αίτηση εγγραφής τους μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2014. Οι εκλογείς αυτοί δηλαδή θα ψηφίσουν ως ετεροδημότες στον τόπο διαμονής τους.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών:

Σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των ετεροδημοτών κατά τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, γίνεται γνωστό ότι θα ασκήσουν το εν λόγω δικαίωμα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην εκλογική νομοθεσία, όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ετεροδημοτών, αλλά και όσοι είχαν υποβάλλει αίτηση εγγραφής τους μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2014. Οι εκλογείς αυτοί δηλαδή θα ψηφίσουν ως ετεροδημότες στον τόπο διαμονής τους.

Δεν καταχωρούνται εγγραφές στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους με βάση τις αιτήσεις ετεροδημοτών που υποβλήθηκαν μετά την 31η Οκτωβρίου 2014. Οι εκλογείς αυτοί δηλαδή, στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 θα ψηφίσουν στον τόπο εγγραφής τους.

Για τους Έλληνες εκλογείς κατοίκους εξωτερικού, αλλά και για όσους την ημέρα της ψηφοφορίας θα είναι εκτός Ελλάδος, σε οποιαδήποτε χώρα, δεν προβλέπεται τρόπος άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από το σημείο που θα βρίσκονται.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης