Οταν ο Ταμήλος γνώρισε τη Σπυράκη Reviewed by Momizat on . Για άλλη μια φορά, ο ΒΗΜΑτοδότης ασχολείται με τον Μ. Ταμήλο. Αυτή τη φορά, σε σχέση με τη έλευση της Μαρίας Σπυράκη. Διαβάστε το δημοσίευμα: Κατενθουσιασμένος Για άλλη μια φορά, ο ΒΗΜΑτοδότης ασχολείται με τον Μ. Ταμήλο. Αυτή τη φορά, σε σχέση με τη έλευση της Μαρίας Σπυράκη. Διαβάστε το δημοσίευμα: Κατενθουσιασμένος Rating: 0

Οταν ο Ταμήλος γνώρισε τη Σπυράκη

Οταν ο Ταμήλος γνώρισε τη Σπυράκη

Για άλλη μια φορά, ο ΒΗΜΑτοδότης ασχολείται με τον Μ. Ταμήλο. Αυτή τη φορά, σε σχέση με τη έλευση της Μαρίας Σπυράκη. Διαβάστε το δημοσίευμα:

Κατενθουσιασμένος ήταν ο κ. Μιχ. Ταμήλος με τη γνωριμία του με την υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ κυρία Μαρία Σπυράκη, όταν τη συνάντησε σε μία από τις προεκλογικές της περιοδείες στα Τρίκαλα. Ηταν τόσος ο ενθουσιασμός του (θα σας εξηγήσω γιατί ευθύς αμέσως) ώστε την έκανε βόλτα στις καφετέριες, την κέρασε καφέ και τις γνώρισε και ψηφοφόρους. Μόνον που πολλοί στα Τρίκαλα νόμιζαν ότι η κυρία Σπυράκη γνωρίζει τα πάντα, ακόμη και τα παρασκήνια του Μνημονίου, επειδή την έβλεπαν στα δελτία ειδήσεων στο Mega. Ετσι δέχθηκε ερωτήσεις του τύπου «τι έγινε ακριβώς στις Κάννες;», ή «είναι αλήθεια ότι δάκρυσε η Μέρκελ;». Και η κυρία Σπυράκη έμαθα ότι απαντούσε σε όλα.

Αφήστε το σχόλιο σας